Regntäcke Ale Wug 600 D
Regntäcke Ale Wug 600 D
Regntäcke Ale Wug 600 D
Regntäcke Ale Wug 600 D
  • Regntäcke Ale Wug 600 D
  • Regntäcke Ale Wug 600 D
  • Regntäcke Ale Wug 600 D

Regntäcke Qalle Wug 600 D Ale

698,00 kr

(inkl. moms)

Qalle Regntäcke Wug Ale ofodrat

Qalle regntäcke från Ale är ett mycket bra & prisvärt ofodrat regntäcke i wugmodell. Qalle regntäcket har 600 D ripstop nylon med hög andbarhet, x-gjordar, stor svansflärp, avtagbara elastiska säkerhetsbensnören, dubbla frontspännen med avtagbart snabbknäppe.

Färg: Mörkbrunt

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Qalle Regntäcke Wug 0 g 600D

Qalle regntäcke från Ale med Wug, dvs. halvhals har en mycket bra passform. Numer är det vanligt att man alltid har täcken med hela halsar på sina hästar, men det är bra att tänka på att det kan vara bra att variera täcken, så att man får olika skav och tryckpunkter och att inte manen skavs på ett och samma ställe. Halvhals är då ett ypperligt alternativ! Dessutom kan det vara nyttigt för hästen att få solljus på halsen för bildandet av D-vitamin.

Qalle regntäcket andas och är vind och vattentätt. Regntäcke Qalle har ett 600D yttertyg i ripstop material och är fodrat med ett glatt innerfoder av polyester, för att förebygga skav. Höga bogveck, ställbara dubbla snabbknäppen fram, ställbara x-gjordar, avtagbara bensnören samt svansrem. 

Ale Qalle Regntäcke 0 g med är ett praktisk lättfodrat regntäcke i 600 D ripstop nylon med hög andbarhet. Qalle regntäcket har x-gjordar, stor svansflärp, avtagbara elastiska säkerhetsbensnören, dubbla frontspännen med avtagbara snabbknäppen. Täcket har mycket bra passform och hela bogveck, samt är fodrat med blank nylon för att undvika skavsår på hästens bogar.

Qalle regntäcke motsvarar ett täcke i 900-1000-kronors klassen, om du vill jämföra kvalitet. Då vi ställer hårda krav på våra Ale-produkter, så är Qalle regntäcke, ett regntäcke som ger dig väldigt mycket för pengarna.

Ord: 598 kr

Storlek: 115 - 155 cm

Färg: Mörkbrun

Yttertyg: 600 D Ripstop Polyester

Tvätt: 30 grader, milt tvåltvättmedel, ej sköljmedel, ej torktumlare - tvätta inte utetäcken för ofta, då de förlorar lite av sin vattenresistens för varje tvätt.

 

Vi har testat dessa regntäcken sedan 2003 och har haft extremt få reklamationer, varför vi med det varmaste kan rekommendera Ale Regntäcken då du får extremt mycket kvalitet för pengarna. Ale-serien är döpt efter våra hästar och Qalle, heter egentligen Quality Street och är även hästen som är modell på bilden. Qalle siktar mot stjärnorna och har målet att gå svår internationell klass i hoppning, liksom hans mor After Eight nu gör i USA.

624-qalle0g

Särskilda referenser