Utetäcke 200g 600 D - Ale
Utetäcke 200g 600 D - Ale
Refresh Utetäcke 200g 600 D - Ale
Refresh Utetäcke 200g 600 D - Ale
  • Utetäcke 200g 600 D - Ale
  • Refresh Utetäcke 200g 600 D - Ale
  • Refresh Utetäcke 200g 600 D - Ale

Regntäcke After Eight 600 D 0g Ale

659,00 kr

(inkl. moms)

Regntäcke After Eight 0g

After Eight regntäcke turnout från vårt egna Alemärke, är ett ofodrat regntäcke med blank polyesterinsida. 600 D ripstop nylon med hög andbarhet. After Eight utetäcke är vind- & vattentätt, har x-gjordar, svansflärp, elastiska säkerhetsbensnören, dubbla frontspännen med utbytbart snabbknäppe. Regntäcket har, liksom alla Ale-täcken, suverän passform med hög halsskärning.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

After Eight regntäcke 0g & 600D ripstop nylon

Ale After Eight regntäcke är ett bra & praktisk nollgrams regntäcke i 600 D ripstop nylon med hög andbarhet. After Eight regntäcke har ett innerfoder av blank polyester så att del glider lätt mot hästens päls och inte orsakar skav eller obehag, som det t.ex. kan göra när hår fastnar inuti ett täcke. After Eight regntäcke har även en bra skärning med hög hals, vilket minskar trycket på bogarna och mankpartiet och täcket ger därför inte upphov till skav.

Ale After Eight regntäcke kan med fördel användas i kombination med 100- eller 200-gramstäcken, som extra värme, vind- eller regnbarriär.

Ale After Eight regntäcke har höga bogveck,  x-gjordar, svansflärp, avtagbara elastiska säkerhetsbensnören (designade för att gå av vid hög belastning), dubbla frontspännen med avtagbara snabbknäppen. Vi har försökt att designa täcket så att det skall gå sönder om det utsätts för hård belastning, i stället för att orsaka skada på hästen. Detta är ingen garnati, men vi har t.ex. valt stretchiga bensnören av platt resår, eftersom det är vanligt att hästar fastnar i dessa, med hemska olyckor som följd. På Ale-täckena går istället bensnöret av först. Även sömmar är har vi försökt designa så att de skall ge sig om de utsätts för tryck på fel ställen eller i fel riktning.

After Eight regntäcke har mycket bra passform och hela, långa bogveck, samt är fodrat med blank nylon för att undvika skavsår på hästens bogar.

Vi har sålt dessa regntäcken, fast som wug-regntäcken, sedan 2002 och har haft otroligt få reklamationer. Därför kan vi å det varmaste rekommendera detta täcke som ett bra & mycket prisvärt regntäcke i mellansegmentet. 

Ale hästtäcken är hästtäcken i mellansegmentet, vad avser kvalitet & pris. Vi har sålt Ale täcken sedan 2002 och är otroligt nöjda med passform & kvalitet. Vi är erfaret hästfolk som själva har designat dem. De sitter bra utan att skava. Täckena håller bra (600 D) & är vattentäta, samt andas. Gjordarna är designade för att gå sönder när det behövs, liksom bensnörena, som är av en säker kvalitet i form av breda resårband.  Man kan dock aldrig garantera att täcket går sönder när det skall, men de är i alla fall hårt testade - med fantastiskt gott resultat! 

After Eight regntäcke är ytterliggare ett täcke i Ale-serien som är döpt efter våra egna hästars namn. Detta regntäcke finns även i 200g och heter då Refresh utetäcke.

Färg: Mörkbrunt med Brun/Vit passpoil

Tvätt: 30 grader

Yttertyg: 600 D Ripstop Polyester

Foder: 0 g

Innertyg: 100% Blank Polyester

After Eight har gett namn till Ale regntäcke After Eight. After Eight är en dotter till Candyline H (som vi köpte från familjen Hugosson, Helsingborg.) & Aerline H.  Candyline H levde fram till hösten 2015 och har lämnat fantastiskt fina avkommor. Aerline H hör till Sveriges främsta avelshingstar. After Eight såldes till Royne Zetterman och tävlades framgångsrikt av honom, innan hon såldes vidare till Thomas Weinberg och sedan vidare till USA. Nu är hon placerrad i intl 5-stjärnig hoppning i USA & Europa. Kvar i Sverige finns hennes helsyster Any Time, sonen Quality Street (Qalle) samt en rad med fina halvsyskon. 

ALE-AfterEight-600D-0g-

Särskilda referenser