Benreflex till häst med fixlock och kardborre
Benreflex till häst med fixlock och kardborre

Benreflex till häst med fixlock och kardborre par

99,00 kr

(inkl. moms)

Benreflex till häst med fixlock & kardborreknäppning

Benreflex till häst med fixlock & kardborreknäppning är en benreflex av hög kvalitet till häst & ponny. Denna benreflex har mycket hög synlighet samt är tillverkad med 3M Schotchbrite reflex, vilket är de bästa. 

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Benreflex till häst med fixlock & kardborreknäppning

Benreflex till häst med fixlock & kardborreknäppning är en justerbar benreflex av hög kvalitet till häst & ponny. Denna benreflex har mycket hög synlighet samt är tillverkad med 3M Schotchbrite reflex, vilket är de bästa. 

Det är extremt viktigt att man har bra och väl synliga benreflexer på sin häst vid uteritt. Om man t.ex. faller av kan det vara avgörande för liv eller död för din häst (eller medtrafikanter) om hästen har reflexer på benen när den ensam springer tillbaka till stallet och kanske korsar eller springer utmed trafikerade vägar. Givetvis skall även ryttaren ha reflexer, då denne kan bli liggandes på en trafikerad väg med brutet ben om det vill sig illa. 

Reflexer slits och åldras, så glöm inte att testa dem samt byta ut dem när det behövs.  Använd bara reflexer av hög kvalitet, när de verkligen behövs är du glad för det. Komplettera med skrittäcke i reflex och reflexväst, hjälmreflex samt andra reflexer, t.ex. svans- och tygelreflexer för att vara på den säkra sidan.

Färg: Gul

Storlek: Ponny & Full (justerbar, storlekarna möts)

Förpackning: Par (2-pack)

Wi-822853

Särskilda referenser

  • ean13 7331030953053