Animo Nhim Ridbyxa navy - Animo
  • På rea!
Animo Nhim Ridbyxa navy - Animo
Animo Nhim Ridbyxa navy - Animo
  • Animo Nhim Ridbyxa navy - Animo
  • Animo Nhim Ridbyxa navy - Animo

Animo Nhim Ridbyxa navy - Animo

1 858,50 kr 2 655,00 kr Spara -30%

(inkl. moms)

Ridbyxa Animo Nhim AW14-15

Animo Nhim är flaggskeppsridbyxan från Animos höst-&vinterkollektion 2014-15! Nhim ridbyxan, från italienska modeföretaget Animo, är en så supercool ridbyxa att man bara måste ha den! Frågan är om inte höstens Animo Nhim ridbyxa är den fräckaste ridbyxa Animo någonsin kommit med?

Färg: Blu Navy

I Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt över 800 kr

Prisgaranti

Animo ridbyxa N1 AW14-15

Animo N1 ridbyxa är en riktig höstnythet från Animos senaste höst- & vinterkollektion! Animo N1 är en supercool ny ridbyxa från italienska modeföretaget Animo! Fantastiskt skönt, svalt och följsamt material i microfiber som är vatten- och smutsavvisande. Ridbyxan har två fickor med dragkedja fram samt en snygg silverfärgad glitterknapp. Bak har Animo N1 ridbyxan två fickor med samma snygga silverglitterknappar som framfickan, samt med en cool broderad Animologga över den högra fickan. Ridbyxan har en speciell design, med en skärning och ett speciellt tyg och fodring som förhindrar skav när du rider. Benslutet är också av elastisk lycra för att förhindra skav av kardborre och ge bästa passform. Ridbyxan har det patenterade Animo Gripping System som ger ett stadigt grepp gör att du sitter säkert i sadeln. Animo N1 ridbyxa AW14-15 finns hemma i färgen petit (som är en djuprosa vacker färg) samt denna ridbyxa i klarrött; Rosso.

OBS! Alla ridbyxor i syntetmaterial, även Animos,  nopprar sig mer eller mindre där ridbyxan utsätts för slitage. Man bör ha en "Noppa-bort-maskin" och använda den lite då och då för att hålla sina syntetridbyxor snygga och fräscha.

Material: 93% Polyamid, 7% Elastan

Tvätt: 30 grader.

Färg: Blu Navy (Marinblå)

Storlek: ital. 38-44

OBS! Italienska storlekar! Gå upp ca två storlekar jämfört med svensk storlek.

 

animoNhimAW14

Särskilda referenser