Canter Man & Svans Equimist 600 ml
Canter Man & Svans Equimist 600 ml
Canter Man & Svans Equimist 600 ml
  • Canter Man & Svans Equimist 600 ml
  • Canter Man & Svans Equimist 600 ml

Canter Man & Svans pälsglans Equimist 600 ml Carr & Day & Martin

210,00 kr

(inkl. moms)

Canter Man & Svans Equimist 600 ml Carr & Day & Martin

Canter Man & Svans Equimist är perfekt för utredning av man och svans. Regelbunden användning av Canter Man & Svans Equimist sparar svansen och gör den lättskött och blank. 

Ej i butik, men skickas då direkt från grossisten

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Canter Man & Svans Equimist 600 ml Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin Canter Man & Tail Equimist, den svarta flaskan med rosa etikett från CDM:s fina produktserie, är den perfekta utredningssprayen för man & svans.

Ibland kan man behöva lite extra hjälp på traven med att reda ut hästens man & svans. För att skydda hästens tagel från att brytas är det också viktigt att man använder en bra pälsglans för man & svans; liksom Canter Man & Svans pälsglans, för att spara på stråna i svansen. För att inte tala om vilken tid man spar och hur mycket lättare & skönare det blir för hästen. 

Carr & Day & Martin Canter Man & Tail Equimist är också en helt tyst spray, så du skrämmer ingen häst genom att spraya på denna fantastiska pälsglans. Equimist spraysystem ger så fina droppar att de bildar en dimma som täcker en större yta, vilket gör pälsglansen mycket dryg och gör att den går ner & verkar på djupet, på varje hårstrå, vilket ger ett otroligt bra resultat.

Carr & Day & Martin Canter Man & Tail Equimist blev Bäst i Test i Tidningen Ridsports pälsglanstest 2016. Canter Man & Tail Equimist är den ultimata pälsglansen för att reda ut en trasslig man och svans. Man & Tail Equimist lämnar hästens svans & man med en underbar mjukhet & fantastisk glans.

Carr & Day & Martin Canter Man & Tail Equimist man- & pälsglans är en av våra absoluta toppsäljare i butiken. Testa du också! 

SC-20101-cdm-ROSA-600ml

Särskilda referenser