Nummerlapp Kingsland Classic Numberplate Visa större

Kingsland Classic Numberplate fyrsiffrig nummerlapp

Ny produkt

Nummerlapp Kingsland Classic fyrsiffrig navy

Nummerlapp till tävling eller utställning att fästa på hästens schabrak, träns eller förbygel. Kraftig KL säkerhetsnål medföljer. Denna nummerlapp är av fyrkantig modell med utbytbara siffror i hållbart plastmaterial. Nummerlappen fästes med hjälp av säkerhetsnålen som sitter i särskilda stålförstärkta hål i nummerlappen.

Färg: Marinblå & Vit

Mer detaljer

I lager

129,00 kr inkl.

Mer information

Nummerlapp fyrsiffrig med säkerhetsnål KL Classic

Fyrkantig nummerlapp till tävling, utställning, premiering m.m. Denna nummerlapp har en kraftig Kingsland patentnål/säkerhetsnål med, som man kan fästa på käkremmen i tränset eller på martingalen, men främst är denna nummerlapp avsedd att sitta på schabraket på hästen. Nummerlappen har utbytbara plastsiffror,  som man viker in och enkelt justerar så att man får rätt nummer som visas på nummerlappen. Två stålförstärkta förstansade hål för säkerhetsnålen finns upptill på denna nummerlapp och gör att den sitter fast på ett säkert och bra sätt. Nummerlappen går därför även snabbt att ta av & på och byta till olika hästar samt för att ta av för att byta siffror. 

Färg: Marinblå & Vit

OBS! Fyrsiffriga nummerlappar behövs ofta när du tävlar internationellt eller under ett meeting med väldigt många starter.

Tillbehör