Prime Flippanbett Kimblewick Extra Soft Beris
Prime Flippanbett Kimblewick Extra Soft Beris

Prime Flippanbett Kimblewick Extra Soft Beris

1 989,00 kr

(inkl. moms)

Prime Kimblewick Flippan Extra Soft Beris

Beris Prime Flippanbett, eller egentligen Kimblewick, Extra Soft är ett nytt & supermjukt Kimblewickbett från tyska Beris. Prime betten är ett mycket snälla bett, för att bevara en mjuk & fin mun på din häst. Beris Prime betten har en ingjuten stålwire, som extra säkerhet om bettet skulle tuggas av.

Storleken är slut i lager. Beställningsvara, mot bindande order.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Beris Prime Babypelhambett Extra Soft

Prime Babypelham Extra Soft är ett nytt & supermjukt Berispelhambett av så kallad babypelhammodell, dvs. med kortare skänkel än ett vanligt traditionellt Pelhambett. Prime babypelham är ett mycket snällt bett, men har ändå viss skärpa, tack vare hävstången. Beris Prime betten bevarar en mjuk & fin mun på din häst och är så snällt det bara går. Beris Prime betten och babypelhamen har en ingjuten stålwire, som extra säkerhet, om bettet skulle bitas av. Beris Prime Extra Soft Babypelham finns från 11,5 - 14,5 cm längder.

Vita bettplattor ingår som standard och levereras ihop med bettet (som på bilden).

OBS! Beris Prime betten är ej lämpliga för hästar som biter eller tuggar på betten. Beris Prime betten omfattas inte av någon garanti eller reklamationsrätt om en skada på bettet inträffar på grund av att hästen bitit på bettet.

PS! Använd gärna betttejp av latex, för att skydda bettet mot bitmärken och slitage.

Beris är ett märke som står för hög kvalitet. Berisbetten fyller ett hål på marknaden där mjuka bett fortfarande är ganska ovanliga. Berisbettserien innefattar många olika bett, raka och med tungfrihet, vanliga bettringar, Eggbett, D-ring, Pelham, Gags, Tandembett och det populära Curb Gagbettet för hästar som blir starka och drar nedåt. 

EQ-2403103047-BE

Särskilda referenser