Animo Ridbyxa Naky FG SS15
  • På rea!
Animo Ridbyxa Naky FG SS15

Animo Ridbyxa Naky FG helskodd grip

2 028,60 kr 2 898,00 kr Spara -30%

(inkl. moms)

Ridbyxa Animo Naky helskodd

Animo ridbyxan Naky AGS från Animos vår- & sommarkollektion är en snygg, helskodd & blingad Animoridbyxa med hög midja & superskön passform. Animo Naky är en perfekt frackridbyxa eller varför inte till den fina Animoridkavajen av frackmodell? Animo Naky FG byxan har söt brodyr & bling på ficklocken bak. Även utsmyckning framtill.

Färg: Vit & Marinblå

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Animo Naky AGS Helskodd Ridbyxa

Animo ridbyxan Naky Full grip från Animo är en efterlängtad ridbyxenyhet för de som älskar Animos ridbyxor! Animo Naky FG är en söt, men ändå stilren Animoridbyxa med lite högre skärning och superskön passform och är även en omtyckt ridbyxa för de som tidigare inte gillat Animoridbyxor.

Animo Naky ridbyxan har Animos antiskavsystem, en isydd innerbyxa för att minska friktionen, samma som i  övriga Animo ridbyxor. Animo Naky FG ridbyxan är en snygg & moderiktig ridbyxa med söt bärnstensfärgad brodyr & Swarovskikristaller på fram- & bakfickor.

Animo Naky FG är helskodd med Animo Gripping System, som nästan klistrar fast dig i sadeln, samt har en hög midja och är därför extra omtyckt av dressyrryttare, eller för andra ryttare som föredrar en helskodd ridbyxa med lite högre midja. Animo Naky ridbyxa passar när du vill vara både snygg & bekväm på tävlingsbanan; en skönare ridbyxa går nästan inte att hitta.

Färg: Vit & Marinblå

Storlek: it42-it44 (motsvarar liten svensk 38 & 40)

Tvätt: 30 grader

Material: 93% Polyester, 7% Lycra

animonaky-fg-ss15

Särskilda referenser