Ridstrumpor Restparti
  • På rea!
Ridstrumpor Restparti
Ridstrumpor Restparti
  • Ridstrumpor Restparti
  • Ridstrumpor Restparti

Ridstrumpor Restparti

75,00 kr

(inkl. moms)

Ridstrumpor Restparti 

Ridstrumpor från många olika märken, såsom Pikeur, Cavalleria Toscana och Vestrum. Alltså riktiga kvalitetsstrumpor till superbra pris! Dessa strumpor har kostat minst 189 kronor från början, vilket ger att de verkligen är gjorda i bekväma material och har god passform. Välj färg så skickar vi ett par ridstrumpor från vårt restlager, lätt och billigt! 

Finns i lager.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Ridstrumpor Restparti 

Ridstrumpor från olika märken med en sak gemensamt: de säljs till superpris! Kommer från, bland andra, Pikeur, Cavalleria Toscana och Equiline och har från början kostat MINST 189 kr! Därmed är dessa ridstrumpor av hög kvalité, med bra material och god passform. Ni väljer färgen och storleken så väljer vi ut ett par strumpor som passar och skickar till er. Passa på att få sköna och bekväma ridstrumpor till otroligt bra pris! 

  • Märken: Pikeur, Cavalleria Toscana, Vestrum, Kingsland, HV Polo, Imperial Riding, Whitaker, Equiline, Animo
  • Storlek: 35-45
  • Material: Varierande

OBS! Den färg ni väljer kommer täcka majoriteten av strumpan, men strumpan kan ha andra färger på sig eller så kan färgen vara basfärg i ett mönster. Vidare kan strumpans nyans av färgen ni väljer vara lite annorlunda, t.ex. kan den vara närmre senapsgul än neongul. Meddela oss på kundservice@aleridsport.se om ni undrar över något, eller har några speciella önskemål. 

restparti-ridstrumpor

Särskilda referenser