Equiline Choicekh ridbyxa B-move hög midja & knee grip BLACK

3 129,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Choicekh ridbyxa i B-move med hög midja & knee grip - NEW IN FW22-23

Nya Equiline Choicekh ridbyxa i B-move med hög midja & knee grip är en ny knäskodd damridbyxa från Equilines fall-winterkollektion! Choicekh damridbyxa har hög midja och en superskön passform, samt är tillverkad i det superpopulära B-move materialet! 

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equiline Choicekh ridbyxa i B-move med hög midja & knee grip - NEW IN FW22-23

Nya Equiline Choicekh damridbyxa är en ridbyxa med snygg passform & hög midja. Ridbyxan är tillverkad i Equilines populära B-move material, samt knäskodd med X-grip system silikon, som är mjukt och ger en bra stabilitet i sadeln. Equiline Choicekh damridbyxa har hög midja & knee grip och är en ny knäskodd damridbyxa från Equilines fall-winterkollektion! 

Choicekh damridbyxa har hög midja och en superskön passform, samt är som sagt tillverkad i det superpopulära B-move materialet! B-move är ett mycket stretchigt och superskönt material, som efter få säsonger redan är många ryttares absoluta favoritridbyxmaterial.  

Equiline Choicekh ridbyxa i B-move är ett klimatsmart val! Denna ridbyxa tillverkas i Italien med det resurssnåla materialet B-move. Läs mer nedan.

Obs! Italienska storlekar! Ex. Italiensk stl 44 motsvarar svensk stl 40

Made in Italy!

  • Hög midja & knägrip
  • Populära & mer miljövänliga B-move materialet
  • Coola sidofickor fram med Equiline-dragkedja vänster sida
  • Equiline knapp i blank silverfärgad metall fram
  • Tillverkad i Italien under sträng miljöpolicy

Färg: Svart (Black)

Tvätt: 30 grader

Material: 72% Polyamid, 28% Elastan (B-move)

Om B-move materialet: B-Move har blivit ett superpopulärt material hos Equiline, på kort tid. B-move är superstretchigt och ett riktigt mjukt & skönt ridbyxmaterial med god andningsförmåga. B-move är lättskött, antipilling och riktigt snabbtorkande. Equiline B-move är ett klimatsmart ridbyxmaterial! Varje fas av produktionscykeln övervakas noga, för att minska förbrukningen av vatten, energi, kemikalier och avfall.  Equiline producerar ridbyxorna i Italien, vilket ger dig som kund ett renare samvete, då ridbyxans resa och tillverkning på så vis är bättre reglerad och kontrollerad.

EQ-Choicekh-black-44

Särskilda referenser