Ridbyxa Equiline Corindone kneegrip AW19-20
Ridbyxa Equiline Corindone kneegrip AW19-20
Ridbyxa Equiline Corindone kneegrip AW19-20
  • Ridbyxa Equiline Corindone kneegrip AW19-20
  • Ridbyxa Equiline Corindone kneegrip AW19-20

Ridbyxa Equiline Corindone kneegrip AW19-20

2 399,00 kr

(inkl. moms)

Equiline Corindone kneegrip damridbyxa

Equiline Corindone kneegrip damridbyxa är en superskön microfiberridbyxa från Equiline. Equiline Corindone är en ny damridbyxa från Equilines senaste kollektion. Corindone ridbyxan påminner mycket om Equiline Bostonridbyxan med sina fyra fickor samt elastiskt benavslut & är enligt många den skönaste ridbyxan.

Läs mer...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Damridbyxa Corindone Equiline Fourpocket CONTEMPORARY COLLECTION

Equiline Corindone damridbyxa är en ny, snygg 4-ficks damridbyxa från italienska Equilines senaste kollektion. Equiline Corindone ridbyxan har hämtat inspiration från Equiline  Boston ridbyxan, som är en av Equilines absolut mest omtyckta ridbyxa, särskilt bland hoppryttare, med sina fyra fickor. Corindone är också en ridbyx i härligt microfibermaterial som är superelastiskt och riktigt, riktigt skönt att bära. Corindone ridbyxan är en ridbyxa i en fin modell, med två frontfickor i jeansmodell och två backfickor med lock, med de fina Equilinehästarna på i italienska färger. På låret har Corindoneridbyxan detaljer som den berömda Equilinetriangeln på vänstra benet, som visar att det är en Equilinebyxa och ingen kopia! Elastiskt benavslut samt knägrip.

Equiline Corindone kommer i en fin ljusbeige färg, som är en praktisk ridbyxfärg både till träning och som tävlingsridbyxa.

Färg: Beige (005)

Storlek: italiensk 34-46 (Obs! Equiline ridbyxor har italienska storlekar - gå upp minst två storlekar jämfört med svenska!)

Kollektion: Contemporary (Dvs. finns ej att beställa om, så passa på!)

EQ-0747N08916005-

Särskilda referenser