Animo ridbyxa NUMANA knägrip SS17 ombra

Ny produkt

Animo ridbyxa Numana knägrip SS17

Animo Numana är en plain & knäskodd Animoridbyxa till ett lite lägre pris. Animo Numana ridbyxan har alla Animos fördelar; t.ex. Animo AGS gripsystem, innerbyxa mot skav, smutsavvisande & tekniskt material, förböjda knän & grym passform och en enkel design utan utsmyckningar, en bra basridbyxa till ett bra pris.

OBS! Italienska damstorlekar! Öka två storlekar!

Mer detaljer

I lager

2 195,00 kr inkl.

Mer information

Animo ridbyxa Numana med AGS knägrip

Animo Numana är en ny, fräsch Animoridbyxa med AGS knägrip, till ett fördelaktigt pris. Animo Numana ridbyxan ingår i Animos sommarkolektion 2017 och är en efterföljare till de populära Noy & Noa ridbyxorna som varit riktiga storfavoriter.

Knäskodda Animoridbyxan Numana är en enkel & plain basridbyxa, där man har alla Animos fördelar inbakade i ridbyxan, men har hållit igen på detaljer & utsmyckningar och därför kan man hålla nere ridbyxans pris, men ändå få en Animoridbyxa, med alla fördelar det innebär.

Animo Numana är knäskodd med Animo AGS gripsystem som är extremt bra & hållbart. Liksom de flesta Animoridbyxor har även Animo Numana ridbyxan en inbyggd innerbyxa, som förebygger skavsår, eftersom materialen glider mot varandra och då minskas friktionen mot ryttarens hud. Smutsavvisande tekniskt yttertyg samt en riktigt skön passform, som uppskattas av ryttare i hela världen.

OBS! Italienska damstorlekar! Gå upp ca. två storlekar jämfört med svensk damstorlek.

Tvättråd: 30 grader

Kvalité: Polyamid 93%, Elasthane 7%


Storlek: italiensk 36-46


Färg: Marinblått (Ombra). Finns även i beige (Calla) & vinrött (Amaran) som egna artiklar.

Tillbehör