NAF Slim pulver 3,3 kg

665,00 kr

(inkl. moms)

NAF Slim 3.3 kg pulver

NAF Slim är utformad som ett tillskottsfoder för att aktivt få ned vikten på överviktiga hästar & ponnyer. Att minska hästens intag av föda kan resultera i att hästen får vitamin- och mineralbrist. NAF Slim är ett naturligt och smakfullt viktreducerande fodertillskott. Det tillför viktiga mikronäringsämnen till hästar som står på strikt foderdiet.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

NAF Slim kg

NAF Slim är tänkt till hästar som verkar leva på luft och som fortfarande är överviktiga. Den självklara lösningen kan tyckas vara att minska hästens intag av föda, men detta kan då resultera i att hästen drabbas av vitamin- och mineralbrist. NAF Slim är ett naturligt och smakfullt viktreducerande fodertillskott. Det tillför viktiga mikronäringsämnen till hästar som står på strikt foderdiet. NAF Slims unika blandning av ingredienser i kombination med sjögräs, stimulerar ämnesomsättningen och tillför det dagliga behovet av vitaminer, mineraler och naturliga antioxidanter. NAF Slim utfodras för att främja ett välbefinnande och ge stöd till insulinets verkan och normala blodsockernivåer hos hästar & ponnyer som har lätt för att öka i vikt. NAF Slim bör utfodras i kombination med en strikt kalorifattig foderstat med träning anpassad efter hästens behov.

Endast till häst. Förvaras torrt och svalt. Ett kompletteringsfoder till häst.

Produkten är registrerad hos Jordbruksverket.

Vid utfodring 110g per dag, varar en 3,3kg burk ca 30 dagar.

Tävlingskarens:
SWE: Karensfritt
FEI: Karensfritt

NAF Slim är ett naturligt metaboliskt viktreducerande stöd till hästar som lätt bildar fettdepåer. Ger stöd till insulinets verkan för normala blodsocker nivåer hos hästar & ponnyer som är benägna att öka i vikt, trots strikt foderstat och regelbunden träning.

Hästar & Ponnyer g/dag Mått/dag
600kg+ 165 3
400-600kg 110 2
Upp till 400 kg 55 1
NAF-2343

Särskilda referenser