NAF Recover 500 ml
NAF Recover 500 ml
NAF Recover 500 ml
  • NAF Recover 500 ml
  • NAF Recover 500 ml

NAF Recover 500 ml

319,00 kr

(inkl. moms)

NAF Recover 500 ml

NAF Recover hjälper hästen att återhämta sig. NAF Recover ersätter delvis de livsviktiga näringsämnena och energi som hästen förlorar under hårt arbete. NAF Recover är en kraftfull blandning av antioxidanter, utformad för att hjälpa hästar att återhämta sig efter ansträngande arbete. NAF Recover är perfekt efter tävling och under perioder av intensiv träning.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

NAF Recover 500 ml

NAF Recover hjälper till med återhämtningen efter ett tufft arbetspass.Det är viktigt att ersätta alla livsviktiga näringsämnen och den energi som försvinner då hästen arbetar. NAF har skapat produkten Recover som är en kraftfull blandning av antioxidanter utformad för att hjälpa hästar att slappna av efter hårt, ansträngande arbete. Idealiskt att använda efter tävling eller under perioder av intensiv eller ansträngande träning. Recover stödjer hästens naturliga återhämtningsprocess och försäkrar att rörligheten och den atletiska potentialen vidhålls. Vid utfodring som en femdagars kur ger den hästen bästa förutsättningar för att ta sig an nästa utmaning.

Endast avsett till häst.  Ett kompletteringsfoder till häst. Förvaras torrt och svalt. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket.via Ryttarcompaniet.

NAF-28905-

Särskilda referenser