NAF Superflex Pulver 400 g
NAF Superflex Pulver 400 g

NAF Superflex Pulver 400 g

409,50 kr

(inkl. moms)

Superflex 400 g NAF

NAF Superflex är ett pulverbaserat ledpreparat till häst. NAF Superflex innehåller lättupptagligt Glucosamin, MSM, Chondiotrinsulfat samt HA (Hyaluronsyra). 

Storlek: 400 g

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

NAF Superflex pulver 400 g

Hästars leder måste klara extrema påfrestningar och det är på brosket slitage och skada först ses. Minskad ledvätska och skador på det skyddande broskskiktet startar processen för nedbrytning av leden. De första tecknen är oftast omärkbara, men märks efter en tid då hästen inte längre kan arbeta effekivt. Superflex har rätta kombinatonen, ett vetenskapligt balanserat förhållande av lättabsorberande Glukosamin, Kondiotrin, MSM av högsta kvalitet och Hyaluronsyra. NAF Superflex har även ett rikt innehåll av kraftulla antioxidanter, exklusivt utformade att hantera överskottet av toxin som uppstår kring leden.

NAF Superflex innehåller en perfekt balans av optimerade näringsämnen, utvecklade under tjugofem års arbete med sunda och friska hästar. Ledhälsa är en särskilt viktig faktor för både tävlings- och fritidshästar. Oavsett vilket arbete hästen utför, så kan ledflexibiliteten äventyras, vilket kan medföra svaghet och stelhet. Det är viktigt att inte bara se igenkänningsbara ingredienser såsom glukosamin och kondiotrinsulfat som ingredienser i en ledprodukt. Det är på vilket sätt dessa ämnen är sammansatta, som gör skillnad och som gör att ledprodukten NAF SUPERFLEX skiljer sig från mängden. 

Utfodringsanvisning: NAF Superflex ges dagligen till hästar vars leder utsätts för påfrestning, särskilt till tävlingshästar eller vid nedsatt ledfunk!on.

Startdosering: 3 – 10 dagar: 25 g/dag (6 dosmått) Underhållsdosering hästar & ponnyer: 13 g/dag (3 dosmått) Låg underhållsdosering: 8 g/dag (2 dosmått) 

Ingredienser: Vatten, glukosamin, metylsulfonylmetan (MSM), glutamin, kondroitinsulfat, hyaluronsyra.

Analysgaranti: Råprotein 9,8 %, råolja 0,1 %, råaska 4,8 %, växttråd 1,4 %, natrium 825 mg/l, vatten 62,4 %.

Endast till häst. Förvaras torrt vid rumstemperatur. Ett kompletteringsfoder till häst. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket.

Storlek: 400 g

DOSERING PULVER

Hästar & Ponny g/dag Mått/dag
Startdosering (3-10 dagar) 26 6
Underhållsdosering 13 3
Låg underhållsdos 8 2

Underhållsdosen kan individanpassas och är inte nödvändigtvis relaterat till kroppsvikt. Ett mått 5 ml motsvarar ca 4,2 g.


Vid utfodring 13 g per dag, varar en 1,6 kg burk ca 120 dagar.

Nyckelingredienser per 26 g:

Glukosaminsulfat 2KCl 10.010 mg
MSM 10.010 mg
Antioxidanter (växtbaserade) 4.400 mg
Kondroitinsulfat 23 mg
Hyaluronsyra 23 mg
 
NAF4504

Särskilda referenser

Matcha med