NAF Magic Pulver Ny & Förbättrad 1,5 kg
NAF Magic Pulver Ny & Förbättrad 1,5 kg
NAF Magic Pulver Ny & Förbättrad 1,5 kg
  • NAF Magic Pulver Ny & Förbättrad 1,5 kg
  • NAF Magic Pulver Ny & Förbättrad 1,5 kg

NAF Magic Pulver 1,5 kg

810,00 kr

(inkl. moms)

NAF Magic Pulver 1,5 kg

Ge nya NAF Magic dagligen till hästar som är benägna att bli oroliga, uppvarvade och stressade, oavsett om det beror på orolig mage, Magnesiumbrist eller annan orsak. NAF Magic i pulverform innehåller bl.a. nyttig Pre- & Probiotika för optimal mag- & tarmfunktion. Karensfri!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

NAF Magic Pulver

NAF Magic innehåller Magnesium och specifika örter som är kända för att ge hästen boost för självförtroende, koncentration och muskelavslappning. NAF Magic Pulver innehåller även levande jästkultur.

  • Karensfri
  • Fri från Johhanesört
  • Innehåller Magnesium & specifika örter
  • Innehåller levande jästkultur
  • Boostar självförtroende& koncentrationsförmåga

Karensfri NAF Magic pulver i storpack! Innehåller EJ Johannesört!

Vid utfodring 25g per dag, varar en 1,5 kg burk ca 60 dagar.

Tävlingskarens: SWE: Karensfritt  FEI: Karensfritt

OBS! Viktigt, håll dig uppdaterad om förändrainga i reglementen, då denna info kan bli inaktuell.

NAF Magic är ett lugnande tillskott för häst som riktar in sig på orsakerna till stress, oavsett om de är hormonellt eller foderrelaterade. NAF Magic hjälper din häst att bibehålla ett jämnt temperament och därmed må bättre. NAF Magic är ett lugnande magnesiumpreparat som gör skillnad. Magic innehåller en unik kombination av örter och näringsämnen som är kända för att ge avslappning av muskelvävnad samt öka koncentrationen. NAF Magics unika blandning av Magnesium och örter gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den, på ett lugnt och fokuserat sätt.

Information om NAF Magic:

Det finns inga magiska tricks bakom NAF Magic, utan enbart sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap, kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. NAF Magic innehålller Magnesium, vilken är en livsviktig mineral. Magnesium behövs också för hästens välbefinnande och nervsystem. Eftersom Magnesium (Mg) också har inverkan på muskelspänning, kan en häst som har låga värden av Magnesium se kort ut i sitt rörelsemönster samt uttrycka oro, lättretlighet och dåligt självförtroende.

NAF Magic är mer än bara Magnesium; den innehåller också en blandning av örter; utvalda på grund av deras traditionella användning till stöd för självförtroende och koncentration.

I NAF Magic finns en unik blandnin av Magnesium och örter, vilket gör att hästar som utfodras med fodertillskottet NAF Magic, får förutsättningar att utföra det som begärs av den, samt ge lugn och självsäkerhet.

OBS! Nya & förbättrade NAF Magic Innehåller INTE Johannesört!

Förvaras svalt och torrt.

Ett kompletteringsfoder till häst.

Produkten är registrerad hos Jordbruksverket via RyttarCompaniet.

NAF-6415

Särskilda referenser