Dubarry Merrion Silk Scarf Ruby
Dubarry Merrion Silk Scarf Ruby

Dubarry Merrion Silk Scarf Ruby

949,00 kr

(inkl. moms)

Dubarry Merrion Silk Scarf 

Dubarry Merrion Silk Scarf är en helt ny och oemotståndlig silkesscarf från irländska Dubarry! Dubarry Merrion Silk Scarf är en både snygg, stilren & exklusiv silkessjal till den som vill ha något riktigt fint & unikt. Snyggt hästigt mönster med bett av olika design, ger sjalen liv och de finaste materialen silke, gör denna scarf underbart mjuk & skön att bära, i många olika sammanhang.

Denna fina scarf är en perfekt present och levereras i en dyr & exklusiv förpackning!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Dubarry Merrion Silk Scarf 

Dubarry Merrion Silk Scarf är en helt ny och oemotståndlig silkesscarf med equestrianinspirerat mönster från irländska Dubarry!

Dubarry Merrion Silk Scarf är ger en look som är epitetet av exklusiv countrystyle, med det fina mönstret av bett i olika design samt riktningar, för det tanken till equestrian countrylife och Irlands vidsträkcta hedar, med rävjakt och allt som hör till den irländska landsbygdens romantik.

Dubarry Merrion Silk Scarf är de perfekta presenten till den som redan har allt, eller varför inte till kvinnan i ditt liv? Den fina silkesscarfen levereras i en fin & exklusiv förpackning, som passar de mest högtidliga tillfällena. Jämför med scarfar från t.ex. Hérmès och du ser att du får samma fina kvalitet fast till ett betydligt bättre pris.

Scarfen passar nästan alla stilar och tillfällen. T.ex. till jakt, på tävling, på häst- eller hundutställningen, på jobbet, på skogpromenaden, golfbanan eller varför inte som en riktigt chic countrystil även i stan? Scarfen matchar Dubarrys stickade tröjor, skjortor & jackor och många andra Dubarry kläder perfekt, liksom så klart alla Countrybootsen. Extra snyggt och välklätt blir det såklart med en oljerock, även kallad waxjacket eller tweedjacka.

Produktbeskrivning: Tryckt silkes Crêpe de Chine scarf, med handrullade ändar samt unikt Dubarry tryck av hästbett i olika riktningar samt av olika modeller. Mönstret är inramat av en bordeauxfärgad kant, som lyfter fram motivet och gör scarfen traditionellt elegant. Klassik Dubarry märkning nedtill.

  • Kompletterar & fulländar din outfit
  • 100 % Silk Crêpe de Chine
  • Utsökt mönster med bett
  • Klassisk & tidlös design

Material: 100% Silke

Tvätt: Handtvätt & torkas torr

Mönster: (44) Ruby Equestrian

DUB-9828-44ruby

Särskilda referenser