Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
Klippskär blad till Avalon rakapparat till häst
  • Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
  • Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
  • Klippmaskin Avalon 1290N med batteri Wahl
  • Klippskär blad till Avalon rakapparat till häst

Avalon 1290N Klippmaskin med batteri Wahl

3 595,00 kr

(inkl. moms)

Avalon 1290N batteridriven klippmaskin från Wahl

Klippmaskin Avalon 1290N med bärbart batteri från Wahl Moser, är en klippmaskin som gör det busenkelt att klippa din häst, var du än befinner dig, tack vare att klippmaskinen har batteridrift med praktisk sladd mellan batteri och klippmaskin, är den lätt och smidig att klippa hästen med. Wahl Avalon klippmaskin till häst, funkar även bra till många olika hundpälsar och är en fantastisk klippmaskin som ger ett utmärkt resultat. Avalon klippmaskin är en lätt och ergonomisk klippmaskin. Levereras med alla tillbehör i en praktisk väska.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Avalon 1290N Wahl Moser batteridriven klippmaskin till häst

Avalon 1290N Wahl Moser batteridriven klippmaskin till häst är en nätt och lätt rakapparat, men ändå en stark och hållbar klippmaskin som kan användas för klippning av hela hästen.

Avalon klippmaskin har precisionsslipade blad, eller klippskär, i rostfritt stål, med 2,3 mm klipplängd samt utmärkta glidegenskaper som ger en snabb, enkel och exakt klippning. Klippskären är enkla att ta loss och byta eller rengöra och det görs enkelt med ett enda grepp. 

Avalon klippmaskinen har ett batteri med 15 battericeller, vilket ger hela två och en halv timmes klippning, innan du behöver ladda batteriet på nytt eller byta det. På den tiden hinner man normalt en helklippning på en häst.

Avalon klippmaskin levereras med ett ett batteribälte som du enkelt knäpper runt midjan när du klipper. Tack vare detta system reduceras vikten ordentligt och klippmaskinen är liten och smidig, så att du lätt kommer åt överallt. Framförallt blir det mycket mer ergonomiskt, bekvämt och säkerheten för hästen och skötare vid klippning blir betydligt högre.

Avalon klippmaskin har en robust DC motor med 3000 RPM, som glider lätt och är stark, samtidigt som den har excellent bullerreducering och klipper mycket tyst. En superbra klippmaskin för känsliga hästar!

Klippmaskinen är också lätt att ha med sig och t.ex. använda på tävling, när man kanske ofta har lite ledig tid.

Levereras i praktisk väska som innehåller: Klippmaskin, skär 2,3 mm, batteripaket, transformator, rengöringsborste, oljeflaska & bälte.

OBS! Vi rekommenderar att man alltid köper till ett extra set klippskär, så att man inte blir starndad medan de andra skären är på slipning.

Viktigt! Spara ditt kvitto & läs noga igenom & följ bruksanvisningen som medföljer med klippmaskinen! Det är viktigt att du läser instruktionerna noga, samt sköter & smörjer din klippmaskin efter dessa anvisningar. Om din klippmaskin skulle gå sönder efter att den t.ex. inte smörjts som den skall, är det ett handhavandefel och reklamation är då ej möjlig.

  • Hög prestanda & bra klippresultat
  • Enkel & lätt batteridriven klippmaskin
  • Lämplig för hel- eller delklippning av hästar
  • Bäst i test i flera oberoende tester på nätet
  • Levereras i praktisk väska med alla tillbehör
  • Mycket tyst klippmaskin, superbra för känsliga hästar!
  • Klipper 2,5 h timmar på fullt batteri
  • Batteriet laddar fullt på 3 h
  • Superlätt byte av skär

Laddtid: 3 h till fulladdat batteri

Klipptid: 2,5 h vid fulladdat batteri

Sladdlängd: 1,8 m

Klipplängd: 2,3 mm

Nätspänning: 100 - 240 V, 50 - 60 Hz

Drift: DC-motor 3000 rpm

Mått: 185 * 46 * 48 mm

Fraktvikt: 580 g

Im-6420050

Särskilda referenser