Klippmaskin Star Clipper - Lister
Klippmaskin Star Clipper - Lister

Klippmaskin Star Clipper Lister

3 998,00 kr

(inkl. moms)

Klippmaskin Star Clipper Lister

Rakapparaten Lister Star Clipper med sladd för häst, från engelska Lister, är en fantastisk klippmaskin som ger ett utmärkt resultat. Lister Star Clipper är en lätt och ergonomisk klippmaskin. Lister Star Clipper är världens mest sålda klippmaskin till djur.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Lister Star Clipper Klippmaskin

Lister Star Clipper är en klippmaskin med sladd, speciellt utformad för klippning av häst, från engelska Lister Shearing. Star Clipper är en mycket bra klippmaskin som klipper snyggt & jämnt, samt utan ränder. Vi rekommenderar att man väljer klippmaskinsskären Lister Fine för klippning av de flesta sporthästar. Lister klippskär finns också i Extra Fine samt Medium. Lister Star Clipper är erkänd som en av de klippmaskiner i världen som ger ett utmärkt resultat. Lister Star Clipper är dessutom en både lätt och ergonomisk klippmaskin. Listers Star Clipper är det självklara valet för den medvetne hästägaren.

Läs mer här & se en kort film om hur du klipper, samt bäst tar hand om din nya fina klippmaskin från Lister.  http://www.lister-shearing.com/clippers/

Viktigt! Garantisedel medföljer. Den gäller tillsammans med ditt kvitto.

Det är viktigt att du lässer instruktionerna samt sköter & smörjer din klippmaskin efter dessa råd. Om din klippmaskin skulle gå sönder efter att den t.ex. inte smörjts som den skall, är det ett handhavande fel och garantin gäller ej i dessa fall.

2248

Särskilda referenser