Kentucky Hundbädd Comfort Donut Small

1 345,00 kr

(inkl. moms)

Kentucky Hundbädd Comfort Donut 

Med Kentuckys sköna hundbädd "Comfort Donut" kan din hund ta en skön tupplur eller sova gott natten lång. Kentuckys "Comfort Donut" hundbädd är en mycket skön & smart hundsäng som inte håren fastnar i så lätt.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Kentucky Hundbädd Comfort Donut 

Med Kentuckys sköna hundbädd "Comfort Donut" ger du din hund de bästa förutsättningar för en god nattsömn. Kentucky hundbädd "Comfort Donut" från Kentucky Horsewear är en mycket bekväm hundsäng. Bädden är särskilt utformad för att ge avslappning och en lugnare sömn. Den runda formen och den mycket mjuka och bekväma fuskpälsen ger en trygg och säker känsla för hunden vilket underlättar avslappning.

Hundbädden är gjord av fuskpäls, som är av mycket hög kvalitet. Den är mycket slitstark samt riktigt mjuk & skön. Bädden är smart tillverkad så att hundhår har svårt att fastna på materialet, vilket gör bädden enkel att sköta och hålla ren.

Yttertyget är avtagbart (dragkedja) och kan tvättas i maskin. Tänk bara på att hålla isär hundbäddens päls vid öppning/stängning för att inte skada dragkedjan. Låt lufttorka. Hundbädden kan, liksom de flesta av Kentuckys produkter, maskintvättas i 30 grader. Man bör dock tvätta så sällan som möjligt samt alltid använda tvättpåsar för att bibehålla den ursprungliga kvalitetetn. Lufttorka långsamt. Undvik torkskåp/uppvärmd luft. 

  • Bekväm och avslappande

  • Mycket mjuk och slitstark fuskpäls

  • Lätt att underhålla och tvätta

  • Hårstrån fastnar inte i fuskpälsen

  • Lätt för hunden att hitta sin sovposition

Storlekar (diameter): Small 55 cm, Medium 85 cm & Large 110 cm

Kent-Comfort-donut

Särskilda referenser