Animo Week hoppschabrak 2 passpoiler

Ny produkt

Week allround- & hoppschabrak Animo med dubbla passpoiler

Animo Week hopp- & allroundschabrak är ett snyggt & fräscht rundquiltat schabrak från italienska Animo. Animo Week schabraket är designat av Animo och tillverkat av Anna Scarpati. Animos schabrak har insida av våfflad ekologisk bomull och har samma form, material & passform som de välkända Anna Scarpati schabraken. 

100% Made in Italy

Mer detaljer

I lager

718,80 kr inkl.

-40%

1 198,00 kr inkl.

Mer information

Animo Week hopp- & allroundschabrak med två passpoiler

Animo Week schabrak med två passpoiler är ett supercoolt hoppschabrak som är designat av Animo och tillverkat av Anna Scarpati. 100% Made in Italy, vilket borgar för en fantastisk kvalitet!

Animoschabraken, alltså även Week schabraken, är tillverkade med en insida av våfflad ekologisk bomull. Schabraken har samma form, utförande & passform som de fantastiska Anna Scarpati schabraken och endast quiltningen skiljer dem åt.

Animo Week hopp- & allroundschabrak är quiltade i form av cirklar i ett vacker mönster. Animo Week hopp- & allroundschabrak är unikt & originellt så att man direkt kan se att det är ett äkta Animoschabrak.

Detta fina Animo Week schabrak har en riktigt cool & rockig färg. Schabraket har svart bottenfärg, med två passpoiler i ceriserosa & silverglitter. Schabraket finns också att beställa i dressyrmodell och heter då Animo Wagon.

Du kan designa ditt eget Wagon eller Week schabrak från Animo. Kontakta oss på kundservice@aleridsport.se

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: