Pikeur Romy SD ridbyxa kneegrip vanilla cream
Pikeur Romy SD ridbyxa kneegrip vanilla cream
Pikeur Romy SD ridbyxa kneegrip vanilla cream
  • Pikeur Romy SD ridbyxa kneegrip vanilla cream
  • Pikeur Romy SD ridbyxa kneegrip vanilla cream

Pikeur Romy SD ridbyxa kneegrip

2 190,00 kr

(inkl. moms)

Pikeur Romy SD ridbyxa med knägrip

Ursnygga nya ridbyxan Pikeur Romy, från tyska Pikeur, är den skönaste Pikeur ridbyxan på marknaden! Pikeur Romy ridbyxan ingår i Pikeurs sommarkollektion 2023 och har mjukt kneegrip, fejkfickor bak, mobilficka samt en cool Pikeur-logga på vänstra benet. Pikeur Romy ridbyxan finns hemma i en snygg ljusbeige färg; Vanilla Cream, som även är en perfekt färg till en tävlingsridbyxa!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Pikeur Romy SD helskodd ridbyxa med grip

Pikeur Romy ridbyxa från Pikeurs sommarkollektion 2023 är en mycket snygg & superskön Pikeurridbyxa i en behaglig vaniljbeige färg, som matchar de flesta klassiska ridsportsfärger, samt gör denna Pikeur byxa till en utmärkt tävlingsridbyxa. 

Produktbeskrivning: Pikeur Romy ridbyxa är en hybrid ridbyxa i ett Tech-jersey-funktionsmaterial som andas samt torkar snabbt. Pikeur Romy ridbyxan har "mid-waist", dvs. mellanhög midja.

Pikeur Romy ridbyxan har ett Pikeur screentryck på vänstra benets sida i högkvalitativt screentryck samt ett gripmaterial som är mycket hållbart, mjukt och bekvämt att bära och ger överträffat grepp i sadeln.

Romy ridbyxan är superskön och snygg, samt har en djup mobilficka på ena benet, som rymmer en stor mobil. Ridbyxan har fejkfickor bak med en silverfärgad knapp på, som ger ridbyxorna en cool och sportig look.

Tvätt: 30 grader. Tvätta ridbyxan vrängd. Använd milt tvättmedel. Ej blekmedel. Ej sköljmedel.

Färg: 032 (Vanilla Cream)

Material: 486 (supermjuka nya stretchmaterialet) 73% Polyamide, 27% Elastan

Pik-145903-486-032-34

Särskilda referenser