Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVY
Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVY
Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVY
  • Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVY
  • Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVY

Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVY

1 999,00 kr

(inkl. moms)

Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown NAVYBLUE

Fina helskodda ridbyxan Pikeur Lucinda, från tyska Pikeur, är en mycket kär "favorit i repris" bland Pikeurridbyxor! Eftersom det är svårt att få tag i helskodda ridbyxor utan grip numera, är denna modell av Pikeurs helskodda ridbyxa; Lucinda, som är helskodd med mjuk & skön Mc Crown konstskinn, en riktigt populär ridbyxa.

Läs mer...

Kombinationen är slut i lager. Beställ gärna ändå så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Pikeur Lucinda helskodd ridbyxa Mc Crown konstskinn

Klassiska Pikeur Lucinda ridbyxan från Pikeur är en mycket snygg & stilren Pikeurridbyxa, helskodd med det mockaliknande materialet MC Crown, Denna pikeurridbyxa tar vi hem på specialbeställning, eftersom kunder verkligen har efterfrågat en ridbyxa utan grip. Pikeur Lucinda helskodda ridbyxa med Mc Crownskoning, finns i begränsad upplaga, så passa på! 

Helskodda ridbyxan Pikeur Lucinda är en utveckling av den traditionella Pikeur Lugana ridbyxan, med en halvhög midja, men ändå ordentligt hög baktill, så att den inte glipar. Lucinda ridbyxan har en helgående ytterbensöm som smickrar utseéndet och får benen att se längre & smalare ut. Cool Pikeurlogga på vänsterbenet. Pikeur Lucinda ridbyxan har elastiskt benavslut i skönt stretchmaterial.

Denna variant av helskodda Pikeur Lucinda, är helskodd med mjukaste och skönaste Mc Crown konstmocka, som man enkelt tvättar i vanlig maskintvätt. Mc Crown är ett mockaliknande material som inte blir stelt efter tvätt, utan är lika mjukt och följsamt under hela ridbyxans livslängd. 

Tvätt: 30 grader. Använd milt tvättmedel. Ej blekmedel. Ej sköljmedel.

Färg: 390 (marinblå) med ljus Pikeur-logo (Fler färger finns som egna artiklar.)

Material: 64% Bomull, 29% Polyamide, 7% Elastan

pik-140007-479-390-38

Särskilda referenser