Ny Ridbyxa Santa Cruz NEW Valley vit Visa större

NEW! Valley Ridbyxa helskodd grip Santa Cruz

Ny produkt

NEW! Valley ridbyxa med silikon Santa Cruz

Nya Santa Cruz Valley ridbyxa är en ny version av den omåttligt populära Santa Cruz ridbyxan. NEW Santa Cruz Valley ridbyxan har samma sköna passform som sin föregångare, men i lite ny design.  Helskodd med blommönstrat transparent supergrip i silikon. Fin paljettbrodyr ton-i-ton på bakfickorna.

Mer detaljer

I lager.

898,00 kr inkl.

Mer information

NEW! Valley ridbyxa med silikon Santa Cruz

Nya Santa Cruz Valley ridbyxa är en nyare & uppdaterad version av sin föregångare; Valley ridbyxa. Även NEW Valley ridbyxa är en supersnygg, skön & stretchig ridbyxa som är helskodd med blommönstrat transparent supergrip i silkon. NEW Valley ridbyxan har fina detaljer med paljettbrodyrer på bakfickorna, ton-i-ton med färgen på ridbyxan. De vita ridbyxorna har Pärlemorfärgade paljetter som upplevs vita först, men som sedan speglar regnbågens alla färger i svag pastell. Ridbyxan är helskodd med silikonsupergrip i fint & snirkligt blommönster. Elastiskt benavslut.

Santa Cruz Valley ridbyxa är mycket stretchig & passar därför de flesta kroppsformer. Uppskattas av både slimmade och lite större ryttarinnor.

Färg: Marinblå, Brun, Vit, Grå & Svart

Material: Polyester 60%, Viscose 33%, Spandex 7%.

Tvätt: 30 grader (se tvättråd)

Finns även som barnridbyxa i cl-storlekar!

OBS!! Detta är den nya Valleyridbyxan som på sikt kommer att ersätta den gamla Santa Cruz Valley.