Queen 1B20 stor ryktborste extra tät med äkta tagel WL

429,00 kr

(inkl. moms)

Queen 1B20 stor ryktborste extra tät med äkta tagel WL 

Queen är en ny ryktborste från William Leistner: Queen ryktborste är en extra tät ryktborste, tillverkad av äkta tagel samt med rygg av Bokträ och läderhandtag. 

OBS! Våra Queen ryktborstar kommer med snygg Ale Ridsport logo på!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Queen 1B20 stor ryktborste extra tät med äkta tagel  från William Leistner

Queen 1B20 ryktborste är en helt ny ryktborste från tyska William Leistner. Queen ryktborste ger ett utmärkt ryktresultat och samtidigt en skön och lugnande massage till hästen. 

Queen ryktborste ger en underbar glans till hästens hårrem och tack vare den ultimata sammansättningen av tagel kan denna ryktborste absorbera mycket stöv och smuts. Queen ryktborste är mycket effektivt och tar bort det allra sista dammkornet. Borstens naturmaterial motverkar även statisk elektricitet. Borsten är tillverkad av tagel med en längd av 3,4 cm. Queen ryktborste produceras av miljövänligt vattenlackerat bokträ från Thüringer Wald och Steigerwald och de lovar också en antibakteriell effekt samt att ryktborsten får en behaglig känsla i handen, även vid mycket kalla temperaturer. Läderremmen av hög kvalitet är fastnitad för hand, allt på William Leistners borstfabrik i Tyskland!

Förr rekommenderade man minst en timmes rykt om dagen per häst, men det har numer oftast ersatts av effektivare metoder. Man skall dock inte glömma den fantastiskt hälsosamma upplevelsen rykten ger till både häst och människa, i form av välbehag, massage och ökad blodcirkulation. Man får en djupare glans i pälsen, får bort stövet från djupet och en skinande glansig hårrem. Dessutom är rykten ett ypperligt tillfälle att visitera sin häst och få en fin stund tillsammans. Numer är rykt med ryktborste och ryktskrapa mer ett ypperligt bra komplement till den dagliga hästvården.

  • Tysktillverkad
  • Äkta hästtagel
  • Miljövänliga & naturliga material
  • Traditionell & klassisk tillverkning
  • Tagel som motverkar statisk elektricitet
  • Snygg Ale Ridsport logo på ryktborstens rygg
  • Passar medelstor till stor damhand eller smalare manshand.

Queen är en ny ryktborste från William Leistner: Queen ryktborste är en extra tät ryktborste, tillverkad av äkta tagel samt med rygg av Bokträ och läderhandtag. 

OBS! Våra Queen ryktborstar kommer med snygg Ale Ridsport logo på!

Storlek: Stor; 214 mm x 96 mm (finns även som liten, se egen artikel)

Borst: 34 mm långt äkta tagel

Rygg: Lackat bokträ (vattenbaserat lack) med fastnitad läderrem av högsta kvalitet

EQ-22281B20-WL

Särskilda referenser