NAF Superflex Flytande
NAF Superflex Flytande
NAF Superflex Flytande
  • NAF Superflex Flytande
  • NAF Superflex Flytande

NAF Superflex Flytande 1 l

639,00 kr

(inkl. moms)

Superflex 1 l NAF

NAF Superflex är ett flytande ledpreparat till häst innehåller lättabsorberande Glucosamin, MSM, Chondiotrinsulfat samt HA (Hyaluronsyra). NAF Superflex är enligt TR & FEI:s regler 2015-02-01: 96 h karens i Sverige (Glucosamin), karensfritt enligt FEI internationellt.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

NAF Superflex 1 l

Hästars leder måste klara extrema påfrestningar och det är på brosket slitage och skada först ses. Minskad ledvätska och skador på det skyddande broskskiktet startar processen för nedbrytning av leden. De första tecknen är oftast omärkbara, men märks efter en tid då hästen inte längre kan arbeta effekivt. Superflex har rätta kombinatonen, ett vetenskapligt balanserat förhållande av lättabsorberande Glukosamin, Kondiotrin, MSM av högsta kvalitet och Hyaluronsyra. NAF Superflex har även ett rikt innehåll av kraftulla anti-oxidanter, exklusivt utformade att hantera överskottet av toxin som uppstår kring leden. Den innehåller en perfekt balans av optimerade näringsämnen, utvecklade under tjugofem års arbete med sunda och friska hästar. Ledhälsa är en särskilt viktig faktor för både tävlings- och fritidshästar. Oavsett vilket arbete hästen utför, så kan ledflexibiliteten äventyras, vilket kan medföra svaghet och stelhet. Det är viktigt att inte bara se igenkänningsbara ingredienser såsom glukosamin och kondiotrinsulfat som ingredienser i en ledprodukt. Det är på vilket sätt dessa ämnen är sammansatta, som gör skillnad och som gör att ledprodukten NAF SUPERFLEX skiljer sig från mängden. 

Låg underhållsdosering: 15 ml/dag

Ingredienser: Vatten, glukosamin, metylsulfonylmetan (MSM), glutamin, kondroitinsulfat, hyaluronsyra.

Tillsatser/liter: Antioxidanter Askorbinsyra (vitamin C) E 300 22000 mg Nyckelingredienser per 25 ml (standardgiva) Glukosaminsulfat 5000 mg, MSM 2750 mg, Askorbinsyra 550 mg, Kondroitinsulfat 157 mg, Hyaluronsyra 9 mg.

Analysgaranti: Råprotein 9,8 %, råolja 0,1 %, råaska 4,8 %, växttråd 1,4 %, natrium 825 mg/l, vatten 62,4 %.

Endast till häst. Förvaras torrt vid rumstemperatur. Ett kompletteringsfoder till häst. Produkten är registrerad hos Jordbruksverket.

Storlek: 1 l

NAF451

Särskilda referenser