KOLLAMASKEN 5 Hästar Vidilab
KOLLAMASKEN 5 Hästar Vidilab

KOLLAMASKEN 5 Hästar Vidilab

1 499,00 kr

(inkl. moms)

KOLLAMASKEN 5 Hästar Vidilab

Prov för parasitförekomst för 5 hästar från Vidilab. Enkelt sätt att kolla förekomsten av de vanligaste maskerna och därmed kunna undvika onödig avmaskning, vilket kan öka risken för resistens. Den praktiska förpackningen för 5 hästar innebär att enbart ett kuvert behöver skickas och alla svar kommer tillbaka samtidigt. Dessutom blir det mycket billigt per häst!  

Kombinationen finns ej i lager. Beställ gärna ändå så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

KOLLAMASKEN 5 Hästar Vidilab

Kollamasken för 5 hästar vid ett tillfälle. Ett enkelt sätt att kontrollera parasitstatus hos hästarna och därmed undvika att avmaska i onödan, vilket gör att risken för resistens minskar. Med detta paket om 5 hästar blir det både enklare och billigare att kollamasken. Du behöver bara fylla i en följesedel och lägger alla prover i samma kuvert, på detta sätt får Vidilab alla prover samtidigt. Vidilab använder Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik, vilka svarar för kvaliteten. Kollamasken 5 hästar innehåller följesedel, provtagningspåsar, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips.

I kollamasken fås resultat för lilla och stora blodmasken, spolmask, fölmask, och ev. springmask. Bandmaskägg kan även påvisas, men för en säkrare diagnos krävs en separat analys. Om man vill undersöka bandmaskförekomst kan man lägga till detta mot extra kostnad, se på följesedeln. Provet analyseras samma dag som det kommer till laboratoriet och svaren skickas senast påföljande dag. Svar sker via e-post eller brev. Ett mycket snabbt,  enkelt och effektivt sätt att prova parasitförekomst hos flera hästar. Ett tips, om du bara har en häst, är att gå samman som helt stall och dela kostnaden, som då blir mycket låg! Förpackningen är en returförpackning med portot betalt. Kostnaden för laboratoriearbetet är inkluderat i priset.

OBS! Bilden visar förpackning för 4 hästar, men det är alltså 5 hästar som gäller för provet. 

Kollamasken_5-hästar

Särskilda referenser