Fleecetäcke med hals Toffifee Ale BRUNT
  • Reducerat pris
Fleecetäcke med hals Toffifee Ale BRUNT
Fleecetäcke med hals
Fleecetäcke med hals
Fleecetäcke med hals
Fleecetäcke med hals
Fleecetäcke med hals
Fleecetäcke med hals
Fleecetäcke med hals
  • Fleecetäcke med hals Toffifee Ale BRUNT
  • Fleecetäcke med hals
  • Fleecetäcke med hals
  • Fleecetäcke med hals

Fleecetäcke med hals Toffifee Ale BROWN 135-155 cm

373,50 kr 498,00 kr Spara -25%

(inkl. moms)

Ale Fleecetäcke med hals Toffifee 220 g

Ale Toffifee Fleecetäcke med hals är ett snyggt fleecetäcke med bra passform. Toffifee fleecetäcke med hals är av 220 g fleece & är därmed lite tjockare än de flesta fleecetäcken, men ändå till ett mycket bra pris. Ale fleecetäcke med hel hals har x-gjordar & svanssnöre. 

Färg: Brun (Marin finns som egen artikel till fullpris)

OBS!! Bruna Toffifee fleecetäcken finns upplagda som två olika artiklar (olika storlekar)!!

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Ale Fleecetäcke med hals Toffifee 220g

Nu rear vi ut denna färgen, brun, av det så populära Toffifee fleecetäcket med hals!

Fleecetäcke Toffifee med hals är ett snyggt fleecetäcke med bra passform från Ale. Toffifee fleecetäcke med hals är av 220 g fleece & är därmed lite tjockare än de flesta fleecetäcken till bra pris. Ale fleecetäcke med hel hals har bra passform och är försett med  x-gjordar & svanssnöre. 

Färg: Brun (Marin finns som egen artikel till fullpris)

Storlek: 115-165

Tvätt: 40 grader

Alla Ale-produkter har fått namn från hästar som finns eller har funnits i vår ägo genom åren. Fleecetäcket Toffifee med hals är inget undantag och det har fått namnet från vår uppfödning Toffifee.

Toffifee är ett brunt sto med vita tecken, född här 2013. Hon är Candyline H:s sista avkomma. Candyline har liksom sin moder, lämnat otroligt fina avkommor och kommer från en riktig prestationsstam, från familjen Hugoson, Helsingborg. Tyvärr fick vi alldeles för få avkommor från detta fantastiska hoppsto. Toffifee är e. Tornesch u. Orchis (40)(Elit) mf. Elmshorn - Optimist -Orkan. Systern After Eight såldes till R.Zetterman, vidare till T.Weinberg och sedan till USA, där hon gått 5-* intl. 150-hoppning med placeringar. Anne Gardner, USA, sägde & tävlade henne till och med 150-nivå, innan hon pensionerades och otroligt nog fick flytta tillbaka hem till oss igen. After Eights son Quality Street kommer för alltid att bo kvar här och tävlar nu svår hoppning med Lydia Lindén (dottern i huset). Toffifee skäms inte för sig och hoppar mycket trevligt, spänstigt och är försiktig. Hon har en avkomma, en jättefin fux hingst med bläs; Hotlix e. Heartbeat f-17, som nu är godkänd hingst i SWB och har startat sin karriär mycket framgångsrikt med final i Falsterbo 2022 samt är uttagen till unghäst-VM.

Toffifee-brun-135

Särskilda referenser