Shoe Secure tappskoskydd
Shoe Secure tappskoskydd

Shoe Secure tappskoskydd par

829,00 kr

(inkl. moms)

ShoeSecure, inga fler tappskor, par

ShoeSecure är en världsnyhet som hjälper dig som har problem med tappskor.ShoeSecure skruvas fast på framskorna så att den inte trampas av så lätt. ShoeSecure är utformad för bruk i hage, men fungerar även vid ridning. ShoeSecure skall användas ihop med vanliga hästskor & fungerar även med många typer av sjukbeslag, t.ex. ringskor - rådfråga din hovslagare.

Slut i Lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Meddela mig när tillgänglig

ShoeSecure - inga fler tappskor

ShoeSecure är en världsnyhet som förebygger tappskor.  ShoeSecure skruvas enkelt fast på hästskon och täcker baksidan på framskon samt hästens ball och hindrar därmed att hästen trampar av hästskorna med bakfötterna. Shoesecure är utvecklad för användning i hagen, men går även att använda vid ridning - men läs noga på innan du använder dem. Shoesecure används tillsammans med konventionella hästskor som spikas på hoven, men ShoeSecure fungerar även med många typer av sjukbeslag, t.ex. heartbars, ringskor m.fl - rådfråga din hovslagare. ShoeSecure är lätta att ta av och på. ShoeSecure skyddar även mot trampskador på baksidan av hoven & stör inte hästens gångarter. ShoeSecure har en mycket lång hållbarhet.

Säljes i par!

Färg: Mixade färger (skriv gärna önskemål i meddelanderutan. Om vi kan levererar vi önskad färg, annars tar vi vad som finns.)

Storlek: Small & Medium

Small = Tom. strl. 0 på skor (ridhäststorlek)

Medium = Ca. strl. 1 - 4 på skor (ridhäststorlek)

ShoeSecure kan anpassas för att passa mindre (t ex ponnyhovar) och större hovar genom att borra ett hål (1 cm) i den inre bakkanten och slitsa upp ShoeSecure "framåt" så att det går att tänja ut den till en större hov. För att anpassa till mindre hov skär man bort en liten kil i slitsen så att ShoeSecure kan dras ihop lite. Be gärna din hovslagare om hjälp, då ShoeSecure är en populär produkt även för hovslagaren.

Storlek Small passar på hovar med diameter max 13 cm på bredaste punkten, Medium passar hovar som är större än 13 cm. ShoeSecure kan anpassas för att passa mindre (t ex ponnyhovar) och större hovar genom att borra ett hål (1 cm) i den inre bakkanten och slitsa upp ShoeSecure "framåt" så att det går att tänja ut den till en större hov. För att anpassa till mindre hov skär man bort en liten kil i slitsen så att ShoeSecure kan dras ihop lite.

St&St-1245-RöD-Small

Särskilda referenser