Grimma Ale  Nylon med konstfårskinn
Grimma Ale  Nylon med konstfårskinn

Maskot Nylongrimma PONNY-SHETTIS konstfårskinn

139,00 kr

(inkl. moms)

Maskot Nylongrimma med syntetiskt fårskinn Ale

Ale nylongrimma fodrad med syntetiskt fårskinn är en snygg, mjuk och skön luddgrimma från Ale. Denna nylongrimma är ställbar med säkerhetsspännen och snabbknäppe. Ale luddnylongrimma är fodrad med mjuk syntetfårskinn som förhindrar skav samt gör grimman skön att bära hela dagen. 

Storlek: Shetland & Ponny (Större storlekar finns som egna artiklar)

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Maskot Nylongrimma med syntetiskt fårskinn från Ale Collection

Nylongrimma fodrad med mjukt syntetiskt fårskinn i nacke och nos. Förzinkat stålspänne. Säkerhetskarbinhake vid käkrem som går av vid för hög belastning för att undvika fara. Justerbar i nacke och nos. 

Storlek: Shetland & Ponny (Större storlekar finns som egna artiklar)

Shetland storlekar:

Runt nos: 52 cm (min) 58 cm (max)

Käkband: 30 cm

Längd från nosrem till nacke: 38 cm (min) 42 cm (max) 

Ponny:

Runt nos: 65 cm (min), 72,5 cm (max)

Käkband: 35 cm 

Längd från nosrem till nacke: 47 cm (min) 52 cm (max)

Alla Ales ridsportsprodukter är uppkallade efter våra hästar. Här kommer historian om Maskot:

Maskot f.1982 e. Matros (okvalif. hingst e.Marino - Rote Boldt ) var Mias (som tillsammans med Håkan äger & driver Ale Ridsport) första egna storhäst. Tillsammans tävlade de senare upp till och med medelsvår fälttävlan med placeringar, vilket var det näst högsta man kunde rida NAtionellt på den tiden. Maskot tävlades även lite i dressyr & hoppning, även på ålderns höst då han såldes till en junior som läromästare och fick avsluta sina sista år i hennes ägo. Maskot var världens snällaste & tryggaste häst. Han var brun, med stjärn & snopp och mätte 170 cm. Han var ett litet "misstag", då hans far; Matros, bara var ett år när han blev till och mamman Lucky var bara två år. Både Maskot och hans mor & far hörde till landets bästa fälttävlanshästar i slutet av 80-talet, början av 90-talet.  Uppfödare var Karin & Åke Mattsson i Kärtared utanför Alingsås.

MASKOT-grimma-BRUN-P

Särskilda referenser