PAVO Biotin Forte (ny) 3 kg
PAVO Biotin Forte (ny) 3 kg

PAVO Biotin Forte 3 kg

1 090,00 kr

(inkl. moms)

Pavo Biotin Forte 3 kg

No hoof - no horse! Pavo Biotin Forte ges med fördel till alla hästar! Sprickor, skadade eller sköra hovar blir friska & fina igen. För allra bästa resultat fodrar du med Pavo Biotin Forte kontinuerligt för att upprätthålla bästa hovkvalitet.Pavo Biotin Forte ger även en blank & fin hårrem. Pavo Biotin Forte innehåller hög dos biotin & andra hovfrämjande ämnen. 

I lager hos oss eller för direktskick från leverantören.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Pavo Biotin Forte 3 kg

Förbättrar hovtillväxt och hovkvalitet. Biotin (vitamin H) behövs också för att hästen effektivt skall tillgodogöra sig proteinet i fodret. Biotin, är viktigt för hovkvalité, hovtillväxten, och bidrar till en bättre hårrem. Minskar sprickbildning och ökar elasticiteten i hoven. Biotin behövs också för att hästen ska tillgodogöra sig proteinet i foder. Registrerad hos Jordbruksverket. Innehåller inga dopingsubstanser.

Förpackningen innehåller 3kg och kommer i en fyrkantig hink med förslutningslock som gör det till en perfekt förvaringsburk.

Viktiga egenskaper:
* För reparation av sköra eller skadade hovar
* För starka och elastiska hovar
* För en glänsande päls

Användning:
Till alla hästar som har eller vill förebygga sköra och/eller skadade hovar

  • 100g / dag till stor häst (600kg)
  • 50g / dag till Ponny


Produktinformation Pavo BiotinForte:

Du kan bara underhålla spruckna och dåliga hovar från insidan och ut. För bästa resultat ger du din häst Biotin Forte i minst 4 månader. Förutom friska hovar kommer även pälsen att bli glänsande och frisk. Pavo Biotin Forte innehåller en hög koncentration av Biotin och alla grundläggande ämnen för hovar och päls så som aminosyror, Lecitin, Koppar, Zink och Magnesium och är därför ett fullgott tillskott för din hästs hovar.

Funktion, Pavo BiotinForte: 

Pavo BiotinForte innehåller biotin (vitamin B8), koppar, zink och viktiga aminosyror som stödjer en optimal hovkvalitet. Forskning has visat att en balanserad kombination av dessa ämnen är mer effektivt än bara en hög dos av biotin. I Pavo BiotinForte är dessa ämnen perfekt balanserade, så du ger din häst ett optimalt stöd med bara en enda produkt. En till fördel är den positiva effekten på pälsens kvalitet, eftersom hår byggs upp av samma byggstenar som horn. Din hästs päls kommer att få en fantastisk glans. Vitamin B8 behövs för bildande och underhåll av strukturer och sammanbindande vävnader i kroppen som behöver sträckas ut och hålla för stora påfrestningar. Därför erbjuder Pavo BiotinForte även byggstenar för lederna och artärerna. Pavo BiotinForte innehåller inte vete, så detta tillskott är även lämpligt för hästar känsliga för gluten.

PAVO-79300

Särskilda referenser