Ekholms PROB-olja 500 ml
Ekholms PROB-olja 500 ml
Ekholms PROB-olja 500 ml
Ekholms PROB-olja 500 ml
  • Ekholms PROB-olja 500 ml
  • Ekholms PROB-olja 500 ml
  • Ekholms PROB-olja 500 ml

PROB Olja 500 ml Ekholms

311,00 kr

(inkl. moms)

Probolja 500 ml 

Probolja 500 ml är ett av marknadens mest populära insektsmedel. Fungerar även effektivt mot sommareksem (även kallat soleksem), småsår, rasp, mugg samt övriga småsår. Rekommenderas av veterinärer. Godkänd av kemikalieinspektionen.

Ny info! Läs mer nedan!

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Probolja 500 ml (Ny etikett & logga, samma produkt!)

Probolja lindrar besvär av sommareksem och håller mygg och knott på avstånd. Proboljan lindrar även vid småsår, mugg, rasp och vid tassproblem. 

Proboljan är en återfettande alkohol- & tjärbaserad olja till torr, irriterad och känslig hud. Proboljan har en god effekt mot klåda som orsakats av insektsstick och sol.

Prob-oljan appliceras enkelt genom täta pälsar, mankam och svansrot med hjälp av sin spetskapsyl. Proboljan är dryg och absorberas fort in i huden, inget kladdig i päls, man, svans samt ingen risk för brännskador i starkt solljus.

Vi rekommenderar att pröva Proboljan på ett mindre område första gången/gångerna. Vid en eventuell reaktion/irritation; tvätta ordentligt med med tvål och vatten. Undvik alltid att smörja PROB oljan vid ögon & andningsvägar.

Bruksanvisning (HÄST):
Applicera PROB oljan droppvis på huden med några centimeters mellanrum.  Roboljan är mycket lättflytande och sprids enkelt ut på ett större område med hjälp av lätt massage.

Applicera först en gång  per dag, så länge behovet kvarstår, därefter vid behov. Med flaskans spetskork är det lätt att applicera in i manen och svansen. 

 

Bruksanvisning (HUND):
Om hunden har problem med sina tassar, är det vanligt att hunden intensivt börjar slicka, nagga och bita sina tassar och uppvisa symtom på klåda och/eller irritation.

Behandling med PROB, bryter oftast effektivt detta betéende. 
Varva helst med PROB SUPER CREAM och PROB OLJAN  inomhus.
I kyla och vinterbruk använd PROB TASSALVA.
Om du underhåller tassarna regelbundet slipper du onödiga tassproblem.

PROB Oljan har en skarp tjärdoft som relativt snabbt dämpas ner.

Kombinera gärna med TJÄRSCHAMPO.  
Proboljan kan med fördel användas även till valpar och dräktiga djur. 

OBS!
PGA AV ATT DJURVÅRDSPRODUKTER ÄR EN KEMISK PRODUKT SKA DEN OCKSÅ MÄRKAS SOM EN KEMISK PRODUKT ENLIGT KEMIKALIEINSPEKTIONENS REGLER.
DÄRFÖR HAR FLERA AV PROB-PRODUKTERNA VARNINGSMÄRKEN OCH VARNINGSTEXT.

OM EN PRODUKT INNEHÅLLER MER ÄN 3 % AV EN RÅVARA SOM HAR MÄRKNING I SIN KONCENTRERADE FORM; MÅSTE DET ÄVEN FINNAS EXAKT SAMMA VARNINGSMÄRKEN OCH TEXT PÅ TILLVERKADE PRODUKTER MED ANNAN PROCENT- HALT. DÄRAV MÄRKNINGAR PÅ PROB-OLJAN! I DETTA FALLDÅ ALLTSÅ FÖR ATT FÖR ATT PROBOLJAN INNEHÅLLER MER ÄN 3% ALKOHOL.

INCI-namn: Etanol, Isopropylalcohol, Water,  Olea Europea, Glycerin, Pinus, Calendula, Urtica dioica

Finns i 200, 500 ml samt 2,5 liter.

EK-prob-100-500ml

Särskilda referenser