Lippo Flughuva "halv" med öron & med öppning för pannluggen
Lippo Flughuva "halv" med öron & med öppning för pannluggen

Flughuva "halv" med öron & öppning för lugg Lippo

225,00 kr

(inkl. moms)

Lippo Flughuva "halv" med öron & med öppning för pannluggen

Lippo Flughuva "halv" med öron från Horse Life är en flughuva i fint meshmaterial som skyddar hästens mot alla former av insekter & flugor. Lippo flughuva är svart med en mjuk fleecelinning över flughuvans sömmar. Mjukt tyg över öronen förhindrar att bugsen kryper in där och irriterar.

Läs mer...

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt över 800 kr

Prisgaranti

Meddela mig när tillgänglig

Lippo Flughuva halv utan öron & med öppning för pannluggen

Flugmasken "halv" flughuva utan öron från Lippo, är en traditionell flughuva utan nosnät, med fint meshnät för att skydda hästen mot insekter i ögonen och på så vis förebygga ögoninflammationer och andra skador som kan uppkomma när insekterna får härja ostört. Lippo flughuvan, påminner mycket om Shires flughuva och är också en finmaskig flugmask, med praktisk öppning för pannluggen, så att även hästarna med de mest yviga pannluggar också kan ha denna flughuva.

Lippo flugmask har en ergonomisk utformning, padding med fleecefodring längs med sömmarna, som också ser till att flugmasken får tillräcklig distans till ögonen, samt hjälper till att sluta tätare kring hästens ansikte, så att inte insekter kan komma innanför flugmasken lika lätt. Lippo flughuva halv utan öron har också teddykant vid apnnan för att minska risken för skav.

Lippo flughuvorna är justerbara med två kardborreband, för bästa passform.

Storlek: Small Ponny (Shetland), Pony, Cob, Full & X-Full

OBS! Kontrollera alltid flughuvor dagligen på beteshästar, eller när du inte tar av och på flughuvan dagligen, så att inga skav eller andra irritationer har uppstått. Viktigt att du tar av flughuvan och kontrollerar.

KQ-22751-HL-Shetl.

Särskilda referenser

Matcha med