Äkta Ullfilt klassisk Golden Stripe
Äkta Ullfilt klassisk Golden Stripe

Äkta Ullfilt Newmarket Golden Stripe XL 200 x 210 cm

3 295,00 kr

(inkl. moms)

Golden Stripe Newmarket äkta yllefilt

Klassiska yllefilten i äkta Newmarket stil; Golden Stripe yllefilt i ren ull. Golden Stripe ullfilt passar bra till frusna hästar, som träckfilt ,värmer mammas ben på läktaren eller den frusna stallvovven mellan klasserna. Låt inte hästen bli kall när du skrittar fram eller av, använd denna snygga Golden Stripefilten. 

Läs mer...

Slut i lager. Beställ gärna ändå, så återkommer vi med leveransinfo.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Golden Stripe äkta Newmarket Yllefilt XL

Klassiska yllefilten i äkta Newmarket stil - Golden Stripe yllefilt i ren ull. Golden Stripe ullfilt passar bra till frusna hästar, som träckfilt ,värmer mammas ben på läktaren eller den frusna stallvovven mellan klasserna. Låt inte hästen bli kall när du skrittar fram eller av, använd denna snygga Golden Stripefilten. 

Denna äkta, klassiska Newmarket Golden Stripe yllefilt i 100% äkta ull är ett måste i varje "riktigt" stall och en klassisk ullfilt som även bör finnas i varje soffa, hästbil samt till varje häst av rang. Dessutom är det en ullfilt som är enormt älskad av stallkatten och stallhunden, att värma sig på, eller varför inte inkrupen i, under kalla dagar i stallet eller på tävling?

Jämför gärna Golden Stripe äkta Newmarket Yllefilt med konkurrenternas filtar. Du kommer se att få, väldigt få, har 100% äkta ull i sina filtar. Ull har en fantastisk egenskap i form av att lanolinet i ullen är "självrengörande" och genom att ull har unika tekniska egenskaper, så som att den andas och snabbt torkar en svettig häst och transporterar ut fukten på filtens utsida. Äkta ullfiltar har också den egenskap som ull är världsrennomerat för, att det värmer även när det är blött. Inte minst viktigt under regniga och ruggiga svenska höst-, vinter- & vårdagar.

Golden Stripe äkta Newmarket Yllefilt är också en fantastisk gåva till den hästintresserade som sätter bo, gifter sig, julklapp eller födelsedagspresent. Då en äkta ullfilt förblir med en resten av livet kommer den att vara ett kärt och värmande minne från den som gav en så fin och användbar present.

Storleksguide (varje filt ligger uppe som egen artikel):

S: 140 x 160 cm

M: 160 x 180 cm

L: 180 x 210 cm

XL: 200 x 210 cm


Storlek XL: 200 x 210 cm. (Finns i fler storlekar som egen artikel)
Tvätt: Ylle max 30 grader.

RC-sh90-XL

Särskilda referenser