Galilee dressyrfrack dam Equiline

9 269,00 kr

(inkl. moms)

Galilee dressyrfrack dam Equiline SS20
Equline Galilee dressyrfrack i dammodell är en ny och riktigt, riktigt elegant figursydd dressyrfrack från italienska Equilines SS20 kollektion. Fracken har fina detaljer som glitter på krage & snibbar. Vackra knappar, prydda med strass. System med varierbar vikt bak på sprunden. Lätt att tvätta.
Läs mer...
I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Galilee dressyrfrack dam Equiline SS20
 
Equline Galilee dressyrfrack ingår i Equilines vår-sommarkollektion 2020. Equline Galilee dressyrfrack är en dressyrfrack i dammodell som är en mycket, mycket snygg och figursydd dressyrfrack från italienska Equiline. Equline Galilee dressyrfrack är tillverkad i Equilines eget X-Cool Evo-material, vilket har hög anbarhet, är vattenavstötande & elastiskt.Equline Galilee fracken är en dressyrfrack med skräddad skärning, vilket ger en helt outstanding passform! Elgant, feminin & sportig på samma gång!
Equilines dressyrfrackar erbjuder en skräddad, nära och elegant passform, gemensamt med en fantastisk rörelsefrihet! I vår mening är Equilines frackar de allra vackraste och mest välsittande dressyrfrackar på marknaden?
OBS! Equline Galilee dressyrfrack ingår i sommarkollektionen 2020 och lagerförs inte av Equality Line. Passa därför på att köpa snabbt, eftersom de inte går att beställa om!
Storlek: it 40 (svensk 36) & it42 (svensk 38) 
Färg: Svart med Chrystal Fabric på krage och snibbar fram
Tvätt: 30 grader fintvätt (vräng ut och in)
EQ-0739M00460-

Särskilda referenser