Schabrak Copper Hopp/Allround Equiline cappuccino
Schabrak Copper Hopp/Allround Equiline cappuccino

Schabrak Copper Hopp/Allround Equiline

1 039,00 kr

(inkl. moms)

Copper hopp- & allroundschabrak från Equiline

Copper hoppschabrak från Equiline är ett snyggt quiltat hoppschabrak i allergivänlig och antikrympbehandlad bomull, med insida i mjukaste bomullsflanell. Materialvalet och sammansättningen av de olika lagren ger utmärkt stötdämpning och ventilering. Copper schabraket ingår i en kollektion och kan tyvärr inte efterbeställas, så passa på! 

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Equiline Copper dressyrschabrak

Equiline Copper schabraken är tillverkat i Italien av Equiline. Schabraket är kraftigt och veckar sig inte. Copper schabraket har samma fyllnad som Octagon schabraket men är aningen tunnare, på grund av att quiltningen blir lite "tätare". Ren bomull på in- & utsida. Insidan på Copperschabraket är samma som på Octagon; i mjuk bomullsflanell av oblekt samt ofärgad Ecru, för att motverka att kemikalier och färgsubstanser kommer i kontakt med hästens hud.

Alla Octagon & Copper schabrak är även vadderade med 900 g bomullsull, ett specialmaterial som är stötdämpande samt extra ventilerande för att spara ryggen på häst & ryttare.

Detta Equilineschabrak eller Equiline Octagon schabraken är det schabrak som vi och våra sadelprovare varmt rekommenderar till alla hästar! Marknadens absolut bästa schabrak! Skaver inte och har en supermjuk insida som inte ger upphov till skav, samt en perfekt passform, så att det inte åker ner och trycker på manken.

Schabraket levereras utan frontstoppar. Behövs inte, passformen är superb.

Modell: Hopp/Allround

Storlek: Full (16,5" - 18") & Ponny (15-16,5")

Färg: Cappucino 

EQ-072011158N

Särskilda referenser