Schabrak SPECIAL Octagon med E-logga + passpoiler Equiline
Schabrak SPECIAL Octagon med E-logga + passpoiler Equiline
Schabrak SPECIAL Octagon med E-logga + passpoiler Equiline
 • Schabrak SPECIAL Octagon med E-logga + passpoiler Equiline
 • Schabrak SPECIAL Octagon med E-logga + passpoiler Equiline
Equiline

Equiline Octagon Hoppschabrak E-logga SPECIAL

1 549,00 kr

(inkl. moms)

Octagon hoppschabrak med E-logga + passpoiler & strass Equiline

Detta fina specialdesignade Equiline Octagon hoppschabrak med E-logga är marinblått med vinröd E-logga, vinröd passpoil samt en kristallpasspoil. Octagonschabraken håller högsta kvalitet, bästa passform & stötupptagande förmåga och sparar därför på din och hästens rygg.

 Läs mer nedan...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt över 800 kr

Prisgaranti

Hoppschabrak med E-logga från Equiline

Equiline Octagon hopp- allroundschabrak med den populära E-loggan på vänster sida. Loggan har vinröd botten med vitt E & schabraket har en vinröd/bordeaux passpoil samt en kristall passpoil med äkta Swarovskistenar.

Octagon-quiltat schabrak i allergivänlig och antikrympbehandlad bomull med insida i extra mjuk bomull. Insidan är i ofärgad ecru för att förhindra att färgnings-substanser kommer i kontakt med hästen. 900 gr stoppning i bomulls-ull med hög andasfunktion. Materialvalet och sammansättningen av de olika lagren ger en bra stötdämpning och ventilering. Finns även i modell Dressyr.
 • Made in Italy
 • ACS2
 • Anti-schock
 • Ekologisk bomull
 • 100% Bomull

Allmän info om Octagon: Octagonschabraket från Equiline är ett superbt kvalitetsschabrak med marknadens absolut bästa passform! Här har du schabraket som är stadigt, ligger still, inte viker eller knölar sig under sadeln.  Equiline Octagonschabraken är tillverkade i Italien och är vadderade med ACS2! Alla Octagon schabrak innehåller ACS2, vilket är ett högteknologiskt material som genom rigorös research tagits fram tillsammans med Michel Robert och Equilines teamryttare. Det här unika materialet är både extremt fukttransporterande samt har en superb stötdämpningsförmåga, vilket sparar på både ryttarens & hästens rygg och finns som sagt i alla Equilines Octagonschabrak. Tyget i Octagon schabraken är av 100% Eco-vänlig bomull. Där har man också valt att låta materialet vara helt ofärgat och naturellt på undersidan, mot hästens hud, för att undvika allergier från färg eller andra kemiska produkter när hästens svettas.

Octagonschabraket med ACS2 förenar Equilines sinne för elegans, miljö och teknik i samma andetag.

Tvätt: 30 grader fintvätt

Om du vill kan du i stället designa ditt eget Octagonschabrak, med eller utan E-logga. Gör då så här (observera att allt måste vara i samma order);

 1. Välj färg,modell & storlek på ett Octagonschabrak (antingen färdigt med E-logga eller plain - utan något på). Det finns i massa olika grundfärger.
 2. Välj till ev. E-logga (om du vill ha det och om du inte valde det färdiga schabraket med E.logga direkt i val 1.
 3. Välj till ev. kantband, om du vill ha det i en avvikande färg än schabraket. Det finns massor av olika kantband att välja på.Kombinera som du vill i dina egna stallfärger, sponsorfärger mm.
 4. Välj till ev.passpoil. Det finns massor av olika passpoiler att välja på. Kombinera som du vill i dina egna stallfärger, sponsorfärger mm.
 5. Välj till ev.ytterpasspoil. Det finns massor av olika passpoiler att välja på. Kombinera som du vill i dina egna stallfärger, sponsorfärger mm.
 6. Väl till ev kristallpasspoil.Denna kommer alltid att placeras innerst.

Viktigt! Om du vill ha extra passpoiler, kantband eller kristallpasspoil, beställer du alltså till det som egen artikel. Detta måste alltid vara med i ursprungsordern och går ej att komplettera i efterhand!

EQ-07209013-equiline-BX

Särskilda referenser