Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline
 • Schabrak Octagon - Equiline

Hoppschabrak med E-logga Octagon Equiline PONY Beställning

1 325,00 kr

(inkl. moms)

Octagon hoppschabrak med E-loggan Equiline

Coolt Octagonschabrak med Equality Lines E-logga från Equiline. Detta hoppschabrak är supercoolt och har dessutom högsta kvalitet & bästa passform. Octagonschabraken har även en stötupptagande förmåga och sparar därför på din och hästens rygg.

OBS! Levereras numera utan band fram.

Läs mer...

Produktanpassning
 • max 250 tecken
Beställningsvara. Levereras mot ca. 6- 8 veckors leveranstid.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Hoppschabrak full med E-logga från Equiline

Hoppschabrak i full-storlek med den populära E-loggan på vänster sida. Loggan går att få i flera olika färger! Självklart kan man välja till passpoaler, kristaller och kantband, precis som på de vanliga Equiline-schabraken.

Octagon-quiltat schabrak i allergivänlig och antikrymp-behandlad bomull med insida i extra mjuk bomull. Insidan är i ofärgad ecru för att förhindra att färgnings-substanser kommer i kontakt med hästen. 900 gr stoppning i bomulls-ull med hög andasfunktion. Materialvalet och sammansättningen av de olika lagren ger en bra stötdämpning och ventilering. Finns även i modell Dressyr.
Finns i flera olika grundfärger, massa olika kantband, passpoaler och kristaller! Kombinera som du vill i dina egna stallfärger, sponsorfärger mm.

Allmän info om Octagon: Octagonschabraket från Equiline är ett superbt kvalitetsschabrak med marknadens absolut bästa passform! Här har du schabraket som är stadigt, ligger still, inte viker eller knölar sig under sadeln.  Equiline Octagonschabraken är tillverkade i Italien och är vadderade med ACS2! Alla Octagon schabrak innehåller ACS2, vilket är ett högteknologiskt material som genom rigorös research tagits fram tillsammans med Michel Robert och Equilines teamryttare. Det här unika materialet är både extremt fukttransporterande samt har en superb stötdämpningsförmåga, vilket sparar på både ryttarens & hästens rygg och finns som sagt i alla Equilines Octagonschabrak. Tyget i Octagon schabraken är av 100% Eco-vänlig bomull. Där har man också valt att låta materialet vara helt ofärgat och naturellt på undersidan, mot hästens hud, för att undvika allergier från färg eller andra kemiska produkter när hästens svettas. Octagonschabraket med ACS2 förenar Equilines sinne för elegans, miljö och teknik i samma andetag.

Levereras från och med 2020 utan bandet fram och det behövs inte. Schabraket har så bra passform att du bara kan sätta i gjordhållarna och det hålls på plats ändå. Vill du ändå ha, så går det att köpa till. Kontakta oss!

OBS! Om du vill ha extra passpoiler, kantband eller kristallpasspoil, beställer du till det som egen artikel. OBS! Skall alltid vara med i ursprungsordern, går ej att komplettera i efterhand!

Modell: Hopp/Allround (Finns även som lagerschabrak, se egen artikel)

Storlek: PONNY (Finns även som full, se egen artikel)

Tvätt: 30 grader fintvätt

Färg:  Vit(001), marin(002), Svart(006), Grå(007), Buteljgrön(008), Bordeaux(009), Brun(012), Cream(033), Aluminium(034), Röd(035), Sand(046), Avioblue(520)

      

     

EQ-e-logga-eq-PONNY

Särskilda referenser