Animo Wagon dressyrschabrak 2 passpoiler

Ny produkt

Wagon dressyrschabrak Animo med dubbla passpoiler

Animo Wagon dressyrschabrak är ett snyggt & fräscht samt rundquiltat dressyrschabrak. Animo Wagon dressyrschabrak är designat av Animo och tillverkat av Anna Scarpati. Animo Wagon dressyrschabrak har insida av våfflad ekologisk bomull samt har samma form, utförande & passform som de välkända Anna Scarpati schabraken. 

100% Made in Italy

Mer detaljer

I lager

718,80 kr inkl.

-40%

1 198,00 kr inkl.

Mer information

Animo Wagon dressyrschabrak med två passpoiler

Animo Wagon dressyrschabrak med två passpoiler är ett dressyrschabrak som är tillverkat av Animo, via Anna Scarpati. 100% Made in Italy, vilket borgar för en fantastisk kvalitet. Animo Wagon dressyrschabrak är tillverkat med en insida av våfflad ekologisk bomull, samt har samma form, utförande & passform som de fantastiska Anna Scarpati schabraken, endast quiltningen skiljer dem åt. Animo Wagon dressyrschabrak är quiltade med cirklar i ett vacker mönster. Unikt & originellt så att man direkt kan se att det är ett äkta Animoschabrak.

Detta Wagon schabrak har en cool & riktigt rockig färg. Schabraket har svart bottenfärg, med två passpoiler i ceriserosa & silverglitter. Schabraket finns också att beställa i hoppmodell och heter då Animo Week.

Du kan designa ditt eget Wagon eller Week schabrak från Animo. Kontakta oss på kundservice@aleridsport.se

Tillbehör