Lippo Rivello Elice Dressyrsadel Monoflap
Lippo Rivello Elice Dressyrsadel Monoflap
Bommar o stoppning Lipposadlar
  • Lippo Rivello Elice Dressyrsadel Monoflap
  • Bommar o stoppning Lipposadlar
Lippo

Lippo Rivello Elice Dressyrsadel Monoflap

13 600,00 kr

(inkl. moms)

Lippo Rivello Elice dressyrsadel monoflap med woolflex & ändringsbar bomvidd 

Lippo Rivello Elice dressyrsadel monoflap är en mycket prisvärd dressyrsadel med kalvskinn. Sadeln har med bred kanal och ger mycket mankfrihet, särskilt framtagen till barn & små ryttare. Denna dressyrsadel har monoflap, dvs. enkelkåpa och close contact sits som gör att man kommer mycket nära hästen. Lippo Rivello Elice dressyrsadel har syntetbom med utbytbart koppjärn för att ändra bomvidden. 

Läs mer...

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå så skickas den direkt från grossisten.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Lippo Rivello Elice dressyrsadel monoflap med woolflex & ändringsbar bomvidd (koppjärn)

Lippo Rivello Elice dressyrsadel monoflap är en mycket prisvärd dressyrsadel med bred kanal och mycket mankfrihet. Denna dressyrsadel har monoflap, dvs. enkelkåpa och close contact sits som gör att man kommer mycket nära hästen.

Lippo Rivello Elice dressyrsadeln har sits & vulster i amerikanskt kalvskinn och kåpor i dubbelt läder, dvs, klädda med amerikanskt kalvskinn. Sadelstropparna är tillverkade i kraftigt europeiskt läder. Resterande del av sadeln är tillverkad av Quick Clean konstläder, med förstärkningar i europeiskt läder. Sadeln har en stark & lätt syntetbom med utbytbara koppjärn. 

Lippo Rivello Elice dressyrsadel monoflap är en snygg, skön & riktigt prispressad dressyrsadel från Horse Lifes Lippo-serie. Lippo Rivello Elice dressyrsadel monoflap är speciellt framtagen för att erbjuda bästa möjliga passform, komfort & kvalitet till barn och mindre ryttare till ett riktigt, riktigt bra pris!

Sadeln är stoppad med mjuk & skön woolflex stoppning som består av en tunn latex närmast hästen, som har memoryeffekt och är slät, mjuk & skön, därnäst kommer äkta filt och sedan 100% äkta ull. Detta stoppningssytem gör det lätt att stoppa om och ta ur eller fylla på sin sadel vid behov. Woolflexpanelen ger en jämn yta och tryckfördelning närmast hästens rygg, vilket gör att bossan inte behöver vara så tjock som en traditionell ullbossa och ger därmed en perfekt close contact känsla.

OBS! Vid en ev. retur kommer faktiskt kostnad för skick T & R att debiteras kunden.

  • Bra passform
  • Monoflap
  • Koppjärn (ställbar bomvidd)
  • Snygg, nätt & komfortabel dressyrsadel till barn & junior
  • Europeiskt läder & Quick Clean TM
  • Syntetbom med utbytbart koppjärn
  • Woolflex stoppning
  • Skön & mjuk dressyrsadel
  • Rejält prispressad sadel

Storlek: 15,5 & 16,5 tum

Bomvidd: Levereras i Medium Wide (MW), men köp gärna till koppjärn och byt själv till det du vill ha.

Färg: Svart 

KQ-101455

Särskilda referenser