MS1 Pro jockeyhjälm MIPS Charles Owen Skal STANDARD

1 320,00 kr

(inkl. moms)

MS1 Pro jockeyhjälm MIPS Charles Owen 

MS1 Pro jockeyhjälm med MIPS från Charles Owen är en helt ny jockeyhjälm med MIPS-teknik. MS1PRO är den första jockeyhjälmen som tillverkats med MIPS-teknik. Ihop med de tre certifieringarna som MS1 Pro hjälmen har kan ryttarna känna sig skyddade. Ytterskal av ABS-plast, tio ventilationshål & urtagbar liner.

OBS! Köp till liner! Ingår ej! 

I lager i butik eller för dropship hos leverantör

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

MS1 Pro jockeyhjälm MIPS Charles Owen STANDARD

MS1 Pro jockeyhjälm med MIPS från Charles Owen är en helt ny jockeyhjälm med MIPS-teknik. Ingen annan jockeyhjälm har tidigare producerats med MIPS-teknik,så tillsammans med tre certifieringarna till tre internationella ryttarestandarder, kan ryttarna känna sig väldigt skyddade. Ytter skal tillverkat av ABS-plast, tio ventilationshål och avtagbar liner. 

OBS! Levereras utan liner/innerpad! Köp till Charles Owens MIPS-liner om du inte redan har. Linern som passar heter "Liner till MyPs från Charles Owen" och är ett löst innerfoder som passar till MS1, My Ps och My Ps Wide Peak hjälmarna. 

OBS!!! Ridhjälmen får INTE användas utan liner/innerpadd!!

Skal S: Storlek 54 till 55
Skal M: Storlek 56 till 58
Skal L: Storlek 59 till 61

Exempel: Du har storlek 57 cm i hattmått när du mäter runt huvudet. Du ska då börja med att köpa en hjälm i storlek Medium och en liner i storlek 57. Du har sedan möjlighet att köpa till lösa innerfoder/liners i storlekarna 56 - 58 för att anpassa till just din huvudform eller för att ha att byta med, i samma storlek. Behöver du mindre eller större storlek behöver du också byta skal.

Vi rekommenderar att man köper sin ridhjälm i vår fysiska butik eller att man provar ut ridhjälm i fackbutik innan man beställer den.

Levereras utan hjälmöverdrag. Köp gärna till.

Passform: Standard (finns även ROUND)

Säkerhetsklassning: MIPS, PAS015:2011, Certifierad av SEI to ASTM F1163 & VG1 01.04

EQ-02090110-STD-S

Särskilda referenser