Prime Dee-Ring D-ringsbett Extra Soft Beris

1 639,00 kr

(inkl. moms)

Prime Dee-Ring D-ringsbett Extra Soft Beris

Prime Dee-ring bett Extra Soft är ett supermjukt bett från tyska Beris. Prime betten är mycket snälla bett, fsom bevarar en mjuk & fin mun på din häst och är ett så snällt bett som det bara går. Beris Prime betten har en ingjuten stålwire, som extra säkerhet i fall bettet skulle gå av.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Dee-ring Prime supermjukt bett med D-ring från Beris

Beris Prime betten sätter en ny standard mellan kommunikationen mellan häst & ryttare. Hästarna har förändrats under de sista decennierna och aveln har blivit mer specialiserad, vilket har lett till känsligare hästar. Även ridningen har förändrats mycket de senaste åren och därför ville Beris kunna erbjuda ett bett som passar de allra känsligaste hästarna.

Prime bettens extremt mjuka mundel ger ett jämnt tryck över tunga och laner. Beris Primebetten har integrerade ovala bettplattor som är noggrant utformade för att förhindra att bettet skaver eller nyper mot hästens laner eller mungipor, samt ger ett sidostöd. Beris integrerade bettplattor gör att det är ett utmärkt bett även för hästar som reagerar mot metaller.

Även om hästen inte saliverar så mycket, så glider bettet bra i munnen, trots att det känns som att bettet har hög friktion, när man tar på det.

D-ringen passar utmärkt till unga och orutinerade hästar, eftersom D-ringens form gör att bettet placeras naturligt i hästens mun och där ger optimal support. 

Extra Soft är ett nytt & supermjukt bett från tyska Beris. Prime Tränsbett är ett mycket snällt bett, för att bevara en mjuk & fin mun på din häst och vara så snäll det bara går. Beris Prime tränsbett Extra Soft har en ingjuten stålwire i mitten av bettet, som extra säkerhet i fall bettet skulle bitas av. Använd gärna latextejp (bettejp) för att skydda bettet mot bitmärken.

  • Supermjukt bett för känsliga munnar
  • Inbyggd bettskiva för optimal komfort
  • Inbyggd stålwire i mitten av bettet
  • Ej lämpligt till hästar som biter på bettet

OBS! Beris Prime betten är ej lämpliga för hästar som biter eller tuggar på betten. Beris Prime betten omfattas inte av någon garanti eller reklamationsrätt om en skada på bettet inträffar på grund av att hästen bitit på bettet.

Storlek: 12,0 & 13,0 & 14,0 cm med 7,5 cm bettringar

Om Berisbetten: Beris är ett märke som står för hög kvalitet. Berisbetten fyller ett hål på marknaden där mjuka bett fortfarande är ganska ovanliga. Berisbettserien innefattar många olika bett, raka och med tungfrihet, vanliga bettringar, Eggbett, D-ring, Pelham, Gags, Tandembett och det populära Curb Gagbettet för hästar som blir starka och drar nedåt. 

EQ-240310305-BE-14

Särskilda referenser

  • ean13 4046228205588