Prime Tränsbett Extra Soft Beris
Prime Tränsbett Extra Soft Beris

Prime Tränsbett Extra Soft Beris

925,00 kr

(inkl. moms)

Prime Tränsbett Extra Soft Beris

Prime Tränsbett Extra Soft är ett nytt & supermjukt bett från tyska Beris. Prime Tränsbett är ett mycket snällt bett, för att bevara en mjuk & fin mun på din häst och vara så snäll det bara går. Beris Prime bettet har en ingjuten stålwire, som extra säkerhet i fall bettet skulle gå av.

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Prime Tränsbett Extra Soft Beris

Prime Tränsbett Extra Soft är ett nytt & supermjukt bett från tyska Beris. Prime Tränsbett är ett mycket snällt bett, för att bevara en mjuk & fin mun på din häst och vara så snäll det bara går. Beris Prime tränsbett Extra Soft har en insydd stålwire, som extra säkerhet i fall bettet skulle bitas av. Beris Prime Tränsbett Extra Soft finns från 11,5 - 14,5 cm och har 7,5 cm bettringar.

Vita bettplattor ingår som standard och levereras ihop med bettet (som på bilden).

PS! Använd gärna betttejp av latex, för att skydda bettet mot bitmärken och slitage.

Beris är ett märke som står för hög kvalitet. Berisbetten fyller ett hål på marknaden där mjuka bett fortfarande är ganska ovanliga. Berisbettserien innefattar många olika bett, raka och med tungfrihet, vanliga bettringar, Eggbett, D-ring, Pelham, Gags, Tandembett och det populära Curb Gagbettet för hästar som blir starka och drar nedåt. 

EQ-2403103047-BE

Särskilda referenser