Rakt bett Medium Beris
Rakt bett Medium Beris

Eggbett rakt Beris 6 cm bettring

999,00 kr

(inkl. moms)

Rakt Eggbett Beris mediumhard

Beris eggbett är ett snällt, rakt bett, som ligger stilla i hästens mun. Bettringen är ca 6 cm i diameter, men kan beställas även med 7,5 cm ring. Beris Eggbut bett finns som soft, medium eller hard.

Bettring: 6,0 cm (finns öven med 7,5 cm bettring som egen artikel)

Kombinationen finns ej i lager. Beställ ändå, så skickas den direkt från grossisten.

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Beris Eggbutt Straight, 6 cm bettring, från Beris

Berisbettets mundel på detta raka eggbett, samt den mjuka övergången till bettringarna, eliminerar nyprisken och gör att detta Berisbett lägger sig stabilt i hästens mun. Beris Eggbutt Straight passar därför till de flesta hästar.

Beris Eggbett rakt ligger perfekt i hästens mun. När du tar ett tygeltag, ändrar mundelen sin vinkel och det blir tryck på tunga och laner. Mundelens form samt den mjuka övergången till ringarna förhindrar nyp-risken och bettet ligger också stilla i hästens mun.

Tack vare bettets form och valmöjligheten av bettringarnas ringstorlek (6,5 eller 7,5 cm) är det här bettet lämpligt för unga hästar. Ju mindre ringar, desto snabbare och mer direkt är ryttarnas inflytande. Ju större ringar desto mjukare blir inverkan.

Med olika grader på hårdheten av mundelen, från Soft till Hard, kan detta Beris Eggbett Straight/rakt, med fördel användas till nästan vilken häst som helst.

Beris är ett märke som står för hög kvalitet. Berisbetten är hästvänliga bett som inte skadar hästens tänder. Mjuka bett är fortfarande inte de vanligaste på marknaden, tyvärr.

Berisbettserien innefattar många olika bett, raka och med tungfrihet, vanliga bettringar, pelham, gags, tandembett och det populära Curb Gagsbettet för hästar som blir starka och drar nedåt. 

Beris är ett tyskt kvalitetsmärke och är ett av de ledande bettmärkena på marknaden, tack vare bettens kvalitet, användbarhet, utförande, överkomlig prisnivå och Berisbetten uppskattas av hästar till både amatörer och proffs.

Berisbetten är tillverkade av högkvalitativa material, som gör att din häst kan känna sig bekväm med bettet i munnen, vilket ger en mer avspänd häst, oavsett gren.

Modell: SOFT

Grovlek: 18 mm ytterkant, 13 mm mitt

Längd: 12 cm, 13 cm, 14 cm

Diameter/bettring: 6 cm

EQ-240310233-BER

Särskilda referenser