Nero Line Carbon Gel från Veredus
Nero Line Carbon Gel från Veredus
Carbon Gel bakskydd Nero Line Veredus
  • Nero Line Carbon Gel från Veredus
  • Carbon Gel bakskydd Nero Line Veredus

Carbon Gel bakskydd Veredus

1 269,00 kr

(inkl. moms)

Carbon Gel Bakbensskydd Veredus

Carbon Gel Nero Line bakbensskydd från italienska Veredus. Carbon Gel bakskydden sitter extremt bra och stilla på hästens ben, snurrar inte runt eller vrider sig, tack vare att Carbon Gel strykkappan är formsydd. Matchar perfekt till Carbon Gel senskydd.

Färg: Svart & Brun

Storlek: S - L

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Veredus Carbon Gel bakbensskydd

Carbon Gel bakskydd är ett mycket mjukt och slimmat skydd som sitter perfekt på hästens ben.

 - Skalet på Carbon Gel Nero Line är anatomiskt utformat för att ge maximal frihet för kota och knä. Formen ger utmärkt komfort och passar perfekt över hästens senor

- Skyddets skal är sammansatt av två separata delar, med olika tjocklek och böjbarhet. Huvudskalet är samansatt av semi-hård polyuretan och det bakre X-formade skalet är hård polyuretan.

- Carbon Gels X-skal är täckt av kolfiber, vilket är ett extremt starkt samt slagtåligt material som dessutom är extremt lätt och stötdämpande. 

- Över kolfiberskalet på benskyddet ligger en 3mm stötabsorberande gelhinna,vilken ger hög bekvämlighet.

- Carbon Gel har ett tunt lager gel överdragen kolfiber i området runt kotan, eftersom denna del i större utsträckning än andra delar av benet är utsatt för slag och strykningar.

- Insidan på benskydden är fodrade med mjuk neopren över gellagret, vilket ger en mycket hög komfort.

- Carbon Gel Nero Line bakbensskydd har två elastiska remmar med knappknäppning, vilket ger en perfekt stängning och förhindrar överbelastning på grund av för hårt åtdragna remmar. Detta gör även att skydden är lätta att ta av och på, även med enbart en hand fri.

OBS! Lämna aldrig senskydd på under längre tid än arbetspasset. Skydd avsedda för ridning/arbete kan ge tryck och/eller senskador när det sitter på för länge!

EQ21020104-ve

Särskilda referenser