På grund av Falsterbo Horse Show har vi stängt torsdag & fredag denna veckan! Fr.o.m. lördag har vi öppet som vanligt kl. 10-14.

Eskadron Climatex Small Bandageunderlägg vita
Eskadron Climatex Small Bandageunderlägg vita
Eskadron Climatex Small Bandageunderlägg
  • Eskadron Climatex Small Bandageunderlägg vita
  • Eskadron Climatex Small Bandageunderlägg

Eskadron Climatex Benpaddar Small 4-p

469,00 kr

(inkl. moms)

Eskadron Climatex Small Benpaddar 4-p 

Eskadron Climatex Small Benpaddar säljes i set om fyra stycken benpaddar, i samma storlek. Climatex banadgepaddar ökar blodcirkulationen och är därför idealiska benpaddar till bandage. Eskadron Climatex är också utmärkta paddar till medicinska bandage.

Läs mer...

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Eskadron Climatex Small Benpaddar 4-p 

Eskadron Climatex benpaddar från Eskadron är en mycket populär benpadd att ha under ridbandage, men funkar även bra som extra skydd under senskydd, med vetwrap som veterinärt bandage eller vid transport. 

Eskadron Climatex padden låter luften cirkulera, tack vare paddens design, i kombination med materialvalet, vilket leder till att benet inte överhettas. Climatex padden har ett material med friktion, vilket gör den underbara att linda på och ger ett snyggt bandage med bra stöd under benlindan. Eskadron Climatex benpadd är också en utmärkt padd att använda vid mecinska bandage och sårskador.

Padden säljes i 4-pack, men många väljer att använda largepaddarna på bakbenen och Smallpaddarna fram. På så vis får man två uppsättningar vid köp av en L & en S.

4-pack

Storlek: 32 x 45 cm

Material: 47% Polyurethan, 28% Bomull, 25% Polyester

ESK-631000-593-10

Särskilda referenser