Barnhanske Kalino Roeckl
Barnhanske Kalino Roeckl
Barnhanske Kalino Roeckl
Barnhanske Kalino Roeckl
  • Barnhanske Kalino Roeckl
  • Barnhanske Kalino Roeckl
  • Barnhanske Kalino Roeckl

Barnhandske Kalino Vesta Roeckl

369,00 kr

(inkl. moms)

Roeckl Kalino barnridhandske "Vesta"

Barnridhandske Kalino är ett nytt namn på den populära Vesta ridhandsken till barn, som numera fått det nya namnet Roeckl Kalino barnridhandske.

Färg: Svart, vit & brun

Handskstorlek: 4 & 5

Finns ej i butik, men skickas direkt från grossisten inom någon/några dagar..

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Roeckl Kalino barnridhandske (ex. Vesta)

Roeckls barnridhandske Kalino barn är en mindre verision av Roeckl Kalino ridhandsken till vuxna, den som förut kallade för Roeckl Vesta barnridhandske. Roeckl Kalino är den allra mest populära ridhandsken till alla barn som gillar ridning.

Roeckl Kalino ridhandsken är tillverkad i ROECK-GRIP®, som är ett extremt andbart, elastiskt & bekvämt material. Kalino ridhandsken sitter som ett andra skinn på handen samtidigt som den ger ett fantastiskt grepp och bibehåller den fina känslan i handen när man håller tyglarna. Roeckl Kalino har den omtycka kardborreknäppningen vid handleden, med den snygga Roeckl metallloggan på, ställbar för att ge den perfekta stadiga passformen runt handen.

Handsktillverkarna från München har verkligen fokuserat på kvalitet och har sytt ihop handskens olika delar för hand. Maximal stygnlängd på en millimeter är verkligen ett kvalitetstecken, för komfort kan inte mätas - den känns! Det är skärningen och proportionerna som gör hela skillnaden på Roeckl Kalino ridhandsken gentemot många andra ridhandskar.

Det lönar sig att välja kvalitetsmärken som Roeckl. Tack vare Roeckls 175 år i handskbranschen, behärskar Roeckl konsten att tillverka handskar, utan och innan och vet vad som krävs av en ridhandske för att den skall ge det där lilla extra, sitta lite skönare, fylla sitt ändamål men ändå knappt kännas på handen. 

Tvätt: Maskintvätt 30 gr C 

Färg: Svart, vit & brun

Handskstorlek: 4 & 5

EQ1808520-Ro-

Särskilda referenser