Tina Oljat läderbälte ALE
Tina Oljat läderbälte ALE
Tina Oljat läderbälte ALE
Tina Oljat läderbälte ALE
  • Tina Oljat läderbälte ALE
  • Tina Oljat läderbälte ALE
  • Tina Oljat läderbälte ALE

Tina Oljat läderbälte dam ALE

298,00 kr

(inkl. moms)

Oljat läderskärp TINA i hög kvalitet från Ale

Tina är ett snyggt & stilrent oljat läderskärp i naturfärgat läder av hög kvalitet från Ale. Tillverkat i Indien av engelskt läder. Mjukt och följsamt. Töjer sig, då det är så mjukt och smidigt, så köp skärpet tajt från början.

Storlek: 65, 75 & 85 cm

 

 

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Tina Oljat läderskärp ALE

Tina Oljat läderbälte från ALE är ett snyggt & stilrent, smalt läderbälte som är tillverkat av högklassigt tunt & smidigt läder. Ale Tina läderkärpet har mörkbrunt oljat läder, dvs. det är ett ofärgat läderskärp i råläder, som är inoljat för att få en mörkare färg och bli mer tåligt. Tänk på att oljat läder alltid kan färga av sig, så testa först på ett plagg som kan tvättas ordentligt, t.ex. jeans eller mörka ridbyxor. Skärpet har en mjuk struktur, vilket gör att lädret töjer sig, så köp ALE Tina skärpet tight.

Skärpet har metallspänne i diskret, men ändå snygg & classy look! Passar utmärkt som bälte till ridbyxor, då det är tillräckligt smalt. ALE Tina skärpet är endast 25 mm brett och passar därför utmärkt till ridbyxor,men går även lika bra hemma till vardags, till jeans.

Oljat läderskärp TINA är ett snyggt nyinkommet skärp AW17 till ALES populära kollektion.

Material: Äkta oljat naturläder

Färg: Brunt

ALE-tina-AW17-75cm

Särskilda referenser