Pikeur läderskärp med glitter
Pikeur läderskärp med glitter

Pikeur läderskärp till junior med glitter

499,00 kr

(inkl. moms)

Pikeur läderskärp med glitter till barn

Pikeur läderskärp med glitter till barn är ett snyggt & fancy läderskärp av hög kvalitet från tyska Pikeur. Bältet är mjukt och följsamt, dubbelsytt och har en glitterand i mitten så att du kan gnistra ikapp med stjärnorna!

Storlek: 65 cm BARNSTORLEK

 

 

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 1 000 kr

Prisgaranti

Naturläderskärp TINA i hög kvalitet från Ale

Tina Natur obehandlat läderbälte i naturligt råläder från ALE är ett snyggt & stilrent, smalt läderbälte som är tillverkat av högklassigt tunt, samt extremt smidigt läder. Ale Tina läderskärpet har ofärgat ljust naturläder, dvs. det är ett ofärgat läderskärp i råläder. Man kan själv olja in skärpet i läderolja eller paraffinolja, för att få en mörkare ton på skärpet samt få lädret mer tåligt. Tänk på att risken finns att oljat läder kan färga av sig, så testa först på ett oömt plagg. Skärpet har en extremt mjuk struktur, vilket gör att lädret töjer sig, så köp ALE Tina skärpet tight.

Skärpet har metallspänne i snygg & classy look! Passar utmärkt som bälte till ridbyxor, då det är tillräckligt smalt. ALE Tina skärpet är endast 25 mm brett och passar därför utmärkt till ridbyxor,men går även lika bra hemma till vardags, till jeans.

Natur läderskärp TINA är ett snyggt nyinkommet skärp AW17 till ALES populära kollektion.

Material: Äkta naturläder

Färg: Ofärgat råläder

PIK-582600-319290

Särskilda referenser