Tina Oljat läderbälte ALE
Tina Oljat läderbälte ALE

Tina Natur obehandlat läderskärp BARN ALE

198,00 kr

(inkl. moms)

Naturläderskärp TINA i hög kvalitet från Ale BARN

Tina är ett snyggt & stilrent obehandlat läderskärp i naturfärgat råläder av hög kvalitet från Ale. Tillverkat i Indien av engelskt läder. Detta skärp är extremt mjukt och följsamt. Töjer sig mycket, då det är så mjukt, tunt och smidigt, så köp skärpet tajt från början.

Storlek: 65 cm BARNSTORLEK (Finns även i damstorlek)

 

 

I lager

Supersnabba leveranser

14 dagars öppet köp

Fri frakt vid köp över 800 kr

Prisgaranti

Naturläderskärp TINA i hög kvalitet från Ale

Tina Natur obehandlat läderbälte i naturligt råläder från ALE är ett snyggt & stilrent, smalt läderbälte som är tillverkat av högklassigt tunt, samt extremt smidigt läder. Ale Tina läderskärpet har ofärgat ljust naturläder, dvs. det är ett ofärgat läderskärp i råläder. Man kan själv olja in skärpet i läderolja eller paraffinolja, för att få en mörkare ton på skärpet samt få lädret mer tåligt. Tänk på att risken finns att oljat läder kan färga av sig, så testa först på ett oömt plagg. Skärpet har en extremt mjuk struktur, vilket gör att lädret töjer sig, så köp ALE Tina skärpet tight.

Skärpet har metallspänne i snygg & classy look! Passar utmärkt som bälte till ridbyxor, då det är tillräckligt smalt. ALE Tina skärpet är endast 25 mm brett och passar därför utmärkt till ridbyxor,men går även lika bra hemma till vardags, till jeans.

Natur läderskärp TINA är ett snyggt nyinkommet skärp AW17 till ALES populära kollektion.

Material: Äkta naturläder

Färg: Ofärgat råläder

ALE-tina-natur-AW17-65cm

Särskilda referenser